TME

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BigSandy

TME

#1 Příspěvek od BigSandy »

Zdravím.

Objednal jsem si v patek ráno 2 druhý relátek.
Bylo mi odepsáno, že jeden druh nemají a dodací lhůta 5 týdnu.
Souhlasil jsem a zvolil GP Czech Economy - do 4 pracovních dnů.

Myslel jsem si, že když je to jedna objednávka, tedy také jedna zásilka a počítal s tým že přijde za 5 týdnu.

Za pul hodiny mi přišel email, že ten jeden druh mi zasílají.
Volal jsem tedy na TME, že nemíním platit 2 X dopravu a že jeden druh relátek mi je stejně k ničemu a musím čekat na ten další.

Bylo mi odpovězeno, pokud je to jedna objednávka, platím jen jedno poštovné i kdyby zboží posílali na několikrát.

Když jsem tedy zvolil to Economy - do 4 pracovních dnů, počítal jsem, že to přijde tak ve středu –čtvrtek.
Houby.
Dnes ráno mi volal čípek, že má pro mě zásilku a do hodiny je u mě.

Nemají to v tom TME trochu divně nastavené? :D

Jinak jsem docela rád, že přibyla ta GP Czech Economy přeprava za pajdu :D
pocitujlasku

#2 Příspěvek od pocitujlasku »

ono ten ekonomy funguje tak, ze sa caka, ci nahodou nie su dalsie objednavky v okoli a jednoducho sa to tam prihodi. Predpokladam, ze cim viac balikov, tym lepsiu cenu maju za jeden. Ty si mal proste stastie, ze si viac ludi objednalo v okoli.
Je to podobne ako objednavky z ciny, tiez mi to chodi od cca 1.5 tyzdna po takmer 1.5 mesiaca.
No vidis, a tak si sa bal
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

U nas tie Economy tiez chodia do druheho dna. Je to super vec, aj ked potrebujem len par suciastok, tak ich objednam hned a nemusim cakat, kym sa mi toho nazbiera viac.
Achab

#4 Příspěvek od Achab »

Nedávno jsem taky u TME zvolil GP Economy a přivezli to druhý den dokonce v deset dopoledne ačkoliv jsem na konci okresu. Objednávka přitom byla odeslaná předchozí odpoledne. Zřejmě jsem se trefil právě do rozvozu.
termit256

#5 Příspěvek od termit256 »

Mi bylo receno, ze ty delsi dodaci lhuty maji hlavne kvuli zvyseni efettivity uvnitr firmy. Proste pokud je frmol a lidi nestihaji, kamion/letadlo je uz plne apod. nechaji ekonomy zasilky lezet a pracuji s nema az spicka opadne. Dosahnou tak rovnomernejniho vytizeni jak pracovniku v depech tak i dopravy mezi depy. Svoji logiku to ma. Ty rozvozy pry delaji tak jako tak kazdy den po stejnych trasach, tam se moc neusetri.
BigSandy

#6 Příspěvek od BigSandy »

Tak ale ty relatka neměli vubec v katalogu.
Určitě vyrobce jim nebude posilat mých 5 relatek zvlašt a přibali to až k nějake větší zasilce.
frpr666

#7 Příspěvek od frpr666 »

GP Czech Economy přeprava za pajdu

To je konečně správný servis pro kutily. Až to zjistí kamenné obchody orientované na maloobchodní prodej, budou zlostí bez sebe.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“