Kondenzátory v Praze
Moderátor: Moderátoři
Kondenzátory v Praze
Otázka je jednoduchá. Máte nějaký obchod v Praze na elektrosoučástky respektive elektrolytické kondenzátory?
Co jsem našel na netu tak je GME s výdejnou v Praze, ale když chci třeba jen jeden kondík za 4kč tam tam mají doplatek 30kč za nic.
Chtěl bych nějaký obchod kde si můžu prostě zajít říct co chci a hotovo. Žádné jiné příplatky prostě.
Opravuji různé elektro a nevím co zrovna chci koupit a je zbytečné kupovat xx kusů jednoho kondíku.
Díky za jakékoliv odpovědi.
Nevýhodou budiž to, že občas i třeba ty elyty mají jen na centrálním skladu, musíš čekat.
Ale za osobní odběr nic navíc neplatíš, narozdíl od tlustokožce...
http://www.ges.cz/cz/kontakty/
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22 píše:No tk GES, ne?
Nevýhodou budiž to, že občas i třeba ty elyty mají jen na centrálním skladu, musíš čekat.
Ale za osobní odběr nic navíc neplatíš, narozdíl od tlustokožce...
http://www.ges.cz/cz/kontakty/
Mockrát děkuji. Tuhle stránku mi google vůbec neukázal
- tiktak1953
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Čehož možná litovali, když jsem tam posledně udělal objednávku asi za 700, ale samé drobné součástky, nejobyčejnější kondíky a odpory běžných hodnot. Vyřízení trvalo snad dva měsíce, mezitím jsem si ty součástky obstaral jinde, tak dlouho jsem čekat nemohl. Pak jsem si objednal něco dalšího, to bylo hned, a když jsem si to šel vyzvednout, chtěli mi dát i tu předchozí velkou objednávku. Řekl jsem, že už to nechci. Prodavač trochu čuměl, ale že OK. Zase je od nich fér, že mě pak nedali na nějaký blacklist.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Toto není urážka pro zahradníky. Jen si často myslím, že kdyby tam prodávali zeleninu, udělají líp. Bohužel, kdybyste chtěli kilo mrkve, tak vám řeknou, že mají jednu poslední. Celer a petržel je na objednávku.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
V GM jim tech 30 korun rad dam, kdyz pak nemusim stat dlouhou frontu a hned trikrat ve vsech jejich oddelenich. Samozrejme, kdyz je toho vic nez autoruv jeden kondik