Kondenzátory v Praze

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Dances

Kondenzátory v Praze

#1 Příspěvek od Dances »

Ahoj, pokud to tady na fóru je tak se omlouvám za duplicitu, ale nenašel jsem nic podobného.

Otázka je jednoduchá. Máte nějaký obchod v Praze na elektrosoučástky respektive elektrolytické kondenzátory?

Co jsem našel na netu tak je GME s výdejnou v Praze, ale když chci třeba jen jeden kondík za 4kč tam tam mají doplatek 30kč za nic.
Chtěl bych nějaký obchod kde si můžu prostě zajít říct co chci a hotovo. Žádné jiné příplatky prostě.
Opravuji různé elektro a nevím co zrovna chci koupit a je zbytečné kupovat xx kusů jednoho kondíku.
Díky za jakékoliv odpovědi.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

No tk GES, ne?
Nevýhodou budiž to, že občas i třeba ty elyty mají jen na centrálním skladu, musíš čekat.
Ale za osobní odběr nic navíc neplatíš, narozdíl od tlustokožce...
http://www.ges.cz/cz/kontakty/
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Dances

#3 Příspěvek od Dances »

Michal22 píše:No tk GES, ne?
Nevýhodou budiž to, že občas i třeba ty elyty mají jen na centrálním skladu, musíš čekat.
Ale za osobní odběr nic navíc neplatíš, narozdíl od tlustokožce...
http://www.ges.cz/cz/kontakty/

Mockrát děkuji. Tuhle stránku mi google vůbec neukázal
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jenys »

Nějak to asi nechápu, to nejde si ten kondík, nebo jakoukoli součástku koupit jen za tu prodejní cenu rovnou v GM, bez objednání :?:

Jinak je ještě PSelektronic.cz a tam příplatky nemají.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Cowley

#5 Příspěvek od Cowley »

A něco taky v "retro" prodejně Rasel.
tiktak1953

#6 Příspěvek od tiktak1953 »

Mne kamarat poslal z Ostravy a niektore mali ESR 9.Treba kupovat len tie, ktore su od spolahliveho vyrobcu(značky)!
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lukas-Peca »

V GM lze samozřejmě nakupovat přímo na prodejně, ten doplatek se týká objednávek z e-shopu. Ty jsou v GESu zdarma.

Čehož možná litovali, když jsem tam posledně udělal objednávku asi za 700, ale samé drobné součástky, nejobyčejnější kondíky a odpory běžných hodnot. Vyřízení trvalo snad dva měsíce, mezitím jsem si ty součástky obstaral jinde, tak dlouho jsem čekat nemohl. Pak jsem si objednal něco dalšího, to bylo hned, a když jsem si to šel vyzvednout, chtěli mi dát i tu předchozí velkou objednávku. Řekl jsem, že už to nechci. Prodavač trochu čuměl, ale že OK. Zase je od nich fér, že mě pak nedali na nějaký blacklist.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ZdenekHQ »

Dneska to zažít, tak tu prodejnu rovnou zbořím. Vůbec si to nedokážu představit. Zelináři...

P.S. Toto není urážka pro zahradníky. Jen si často myslím, že kdyby tam prodávali zeleninu, udělají líp. Bohužel, kdybyste chtěli kilo mrkve, tak vám řeknou, že mají jednu poslední. Celer a petržel je na objednávku.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Cowley

#9 Příspěvek od Cowley »

Ja mam s GESem podobny zkusenosti, kdyz prijdu jen tak z ulice, tak mam ze seznamu pulku. Ale jak je cas, je objednavka pres e-shop kompletni. Tuhle jsem potreboval prevodni trafa a stahovali to snad ze vsech prodejen.
V GM jim tech 30 korun rad dam, kdyz pak nemusim stat dlouhou frontu a hned trikrat ve vsech jejich oddelenich. Samozrejme, kdyz je toho vic nez autoruv jeden kondik :)
breta1

#10 Příspěvek od breta1 »

Než jdu do GES, podívám se na internetu, jestli to mají skladem na konkrétní pobočce, téměř vždy to bylo aktuální.
Odpovědět

Zpět na „Součástky“