Mám prosbu. Potřeboval bych schema zapojení svorkovnice rozvaděče od diesel agregátu ČKD. Generátor je TYP A250L04 a je k němu rozvaděč jehož fotka je v příloze. Bohužel mám jen pár mizerných fotek, je to pro mého tátu, odkoupil to ze šrotiště, ale dotyčný, který to demontoval byl tak pečliví, že odpojil kabel mezi generátorem a rozvaděčem ze svorek takže nevíme jak ho připojit v rozvaděči. Zapojení generátoru je na jeho štítku, ale v rozvaděči není nic, silové svorky jsou jasné, jde o buzení. Výrobce rozvaděče je ZPA Čakovice. Bohužel jsem to soustrojí osobně neviděl, táta mě jen požádal, jestli bych někde nenašel zapojení. Moc děkuju.
Zkusil bych ajzlboňáky, třeba ŽOS Nymburk. Tenhle gener se prý dával jako pomocná jednotka do dieselelektrických mašin. Info od jednoho železničního fanatika z Výtopny Jaroměř.
No generátory A250L04 se dávali do lokomotiv řady 751 jako pomocné soustrojí s motorem zetor, to jsem našel někde na netu, ale určitě ne s rozvaděči SRR/SAV, zapojení svorek generátoru je na jeho štítku, ale já potřebuju zapojení v rozvaděči.
Ono se jedná jen o připojení buzení budiče, jsou to defakto tři dráty, takže možná bude jednodušší to vypátrat podle zapojení rozvaděče.