nabíječka Pb a Li-Ion baterií
Moderátor: Moderátoři
nabíječka Pb a Li-Ion baterií
Děkuji za jakýkoli komentář.
Ale problém je, že voltmetry měřící napětí nad 30V potřebují mít zvášť ještě napájení do 30V.Údajně proto, protože obsahují stabilizátor na 3,3V a ten neumí pracovat s napětím přes 30V.Můžu vzít to napájecí napětí z některé části dané baterie, kde je třeba 18,5V (5x3,7V)? Nebude s tím mít ten voltmetr problém?Protože pak by mezi měřícím vodičem a napájecím vodičem plus pól bylo také 18,5V z té druhé poloviny baterie.Snad se to bude dát z mého popisu pochopit.
Díval jsem se i na nějaký DC-DC měnič, který by udělal z 42V třeba 20V, ale nic jsem nenašel.
misocko píše:- možeštoledak píše:Můžu vzít to napájecí napětí z některé části dané baterie, kde je třeba 18,5V (5x3,7V)?
Tak to je dobře, měl jsem obavy, že bude vadit ta druhá půlka napětí mezi + napájení a + měření.Pro jistotu ještě obrázek.
- Přílohy
-
schema.jpeg- (159.43 KiB) Staženo 271 x
Moje zkušenosti k tomu nabíjení - mám na elektrokole Lionku 36V/13Ah na nosiči. Originál nabíječka má psáno 42V/2A.
Po zapojení naprázdno sice svítí na nabíječce zelená LED, ale na výstupu není nic. Zřejmě si hlídá, jestli je to připojeno k nějakému napětí na výstupu, až pak to nastartuje.
Po připojení k aku to dává 1,8A skoro až do konce nabíjení, chová se to jako proudový zdroj a napětí roste z asi 36V na 42V, ke konci tam teče pár mA.
Nabitá baterka má asi po 10 dnech 41.3V.
tak jsem tento víkend konečně baterii sestavil a napojil na kolo.Ten voltmetr jsem nakonec vyřešil, že ho napájím přes odpor 1,5 kOhm a napájecí napětí na vstupu do voltmetru je něco kolem 10ti Voltů, takže super.
Nabíjení už jsem také zkoušel, nabíjí to konstantním proudem 1,86A a zatím jsem to nechal nabít na 40,4V.Protože je teď o víkendu dost deštivo, nemám možnost kolo projet a vybíjet.Tak jsem zbytečně nechtěl baterii tlačit na 42V.Ale nabíječka se zatím chová perfektně.