Nejsou již troche předrzlí ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
sinclair

#31 Příspěvek od sinclair »

Dyť říkám, že je šikovně ekvalizovaný :D
Tůma má v tom svém škrťáku větší rezonanční špičku, co určuje zabarvení - tu špičku úzkým parametrákem vyhmátli a fest osolili.
A protože je to dost blízko středu, kde je ucho citlivé, tak to spolehlivě i nahlas odeřvou i ty nejmizernější repráky v placaté televizi.
Na C430 s ARN4708, co má sám lehkou díru na středech, ještě mám mírně vytažený hloubky i výšky, tak to zdaleka není tak hrozné.
Na srovnaných bednách s účinnými střeďáky je to oproti běžné modulaci ale k nesnesení.
Při řevu toho zeleného potratu a jeho zabarvení mě napadlo, jak je to podobný s bývalým hlasem Hurvajse. Ještě když ho mluvil Kirschner jako mladší.
Ten jenom tolik netlačil, nebo jen občas, když Hurvajs vřískal.
Za ty dlouhé roky, co to Kirschner během pár ms střídal se Spejblem, by si odrovnal hlasivky asi dost brzo.
Pokud na to teda není nějaká speciální technika. Asi je.
Si to zkus na sobě - za chvilku se rozkašleš :D
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já mám bohužel trvale TV připojenou přes Yamahu a třípásmový sloupy. Ty interní repráky jsou otřesný, i když je to Panasonic. :?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
kejki

#33 Příspěvek od kejki »

A přitom stačí malý posun, to už snad umí každá TV. Jen se tedy nemůže hrát na ovladači přeskakovaná...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od ZdenekHQ »

Myslíš omezení hlasitosti a podobný opičárny? Super, ale já ten krám mám hlavně na hudbu a nestojím o nějakou další kompresi. Takže chrchel má volný prostor, stejně jako rock... :?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
PixelOrgy

#35 Příspěvek od PixelOrgy »

Ta jejich vlezla reklama je pro me duvod si tam nic nekoupit, i kdyby byli nejlevnejsi... fuj... kazdy druhy video na netu, na ktery kliknu, zacina tou zelenou svini...
rnbw

#36 Příspěvek od rnbw »

...
Přílohy
alza.jpg
alza.jpg
kejki

#37 Příspěvek od kejki »

Mluvím o posunu sledování, takže se reklamy přeskočí. Ale my už jsme na TV rezignovali úplně, bude rána, až skončí uložiště.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“