nabíječka tužek z tržnice

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#46 Příspěvek od p32 »

konosuke píše:no, když se chcete bavit, nafotím Vám bazmek inside jen co se nabijou baterky do nikona L10 :)

Tak jo, my si do září počkáme. :wink:
sinclair

#47 Příspěvek od sinclair »

Ne že bych s elektrochemickými zdroji pracoval často. Ale občas nějaký ten akumulátor, nebo kvalitnější neběžné baterky potřebuju. Mně samotnému se u F-B ještě "nepovedlo" koupit šmejd. A pokud se v jejich nabídce snad něco "šmejdovějšího" objevuje, pak tomu ale odpovídá i cena.
Připouštím, že jiní mohou mít rozdílné zkušenosti. Já ale píšu jen za sebe, ne za druhé.
Za nějakých 50-60,-Kč přeci nemůžu chtít značkový 3500mAh akumulátor typu 14500. To musí každého soudného člověka trknout při srovnávání.
Pokud netrkne, je to blb a dobře mu tak.
konosuke

#48 Příspěvek od konosuke »

p32 píše:
konosuke píše:no, když se chcete bavit, nafotím Vám bazmek inside jen co se nabijou baterky do nikona L10 :)

Tak jo, my si do září počkáme. :wink:

copak, Vám zapojí elektřinu až v září ? pro pána... :(
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
p32

#49 Příspěvek od p32 »

Ne, nám ide intoš na svíčky. :lol:
konosuke

#50 Příspěvek od konosuke »

taaak ! a máte doma odjištěněj granát...
jak může vybouchnout nabíječka ? spíš si myslím, že tam chlápek vložil nevhodné baterky = příčina neštěstí, přeci na obalu psáno jest:
do not recharge ! may explode ! či tak něco, opatrně tedy
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... terie.html
jednou jsem vedl servis dětskejch chůviček a někdy bylo těžké vysvětlit Milce že baterie zínkouhlík nebo alkalina do nabíječky nesmí
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“