Crifodo píše:...Nikoli, chybí mu tam tohle!
Když jsem podobnou věc požadoval do nové koupelny, tvářili se na mě jak dnešní ajťáci při instalaci WIN98SE.
Prý to není moderní.
Už několikrát se to "amortizovalo". Pračka byla potvora.
Moderátor: Moderátoři
Crifodo píše:...Nikoli, chybí mu tam tohle!
petrfilipi píše:Sítko tam samozřejmě je. Za 3 roky ho máme plné vodního kamene - to je prevít.
Podlahovou vpusť instalovat nebudeme, ale uvažuji (na základě jiného příspěvku na EB) o tomto: https://triker.cz/p-375286050699/Schell ... -vytopeni/
Petr
Já mám na vstupu vody 6atm,redukuji na 3,5.Ale zařadil jsem 8l expanzku na pitnou vodu,protože bez odběru z bojleru se tlak vyšplhal i na 8. I malý odběr sice tlak sice okamžitě snížíl,ale pokud rupne hadička a nikdo není doma,je vymalovánoCrifodo píše: Zákeřné je to, když vodáci v rámci nějakých svých manévrů jednou za čas krátkodobě zvednou tlak v řadu klidně na dvaapůlnásobek.
Tam jaksi chyběl přetlakový ventil. Nebo nefungoval.Pikofarad píše: Já mám na vstupu vody 6atm,redukuji na 3,5.Ale zařadil jsem 8l expanzku na pitnou vodu,protože bez odběru z bojleru se tlak vyšplhal i na 8. I malý odběr sice tlak sice okamžitě snížíl,ale pokud rupne hadička a nikdo není doma,je vymalováno