Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
A zjevně se to neděje jen u nás. Kde jsou nějaké kontrolní mechanismy, vyvození odpovědnosti - nikde, firma je prohnilá ve všech patrech.
Já už su zvyklé, že mi lidi nevěříjó - a pak čumějó jak nahá prdél z chroštíja, když se to samý stane i jim. Já jako 18-19letej študák na poště i dělal, jezdil jsem i kurzy, jenže to bylo ještě za hlubokýho totáča = v roce 1988. A to ještě slovo "pošťák" něco znamenalo - na přepážkách se neprodávaly pýčoviny typu stíracích losů, dětskejch omalovánek a životních pojištění. Zlom nastal v momentě, kdy se profláklo, že nějakej vocas místo aby doručoval zásilky, házel je do nepoužívanýho služebního podchodu na nádraží v Břeclavi nebo kde to tenkrát bylo. Tenkrát toho snad měli vynosit několik metráků. A od tý doby všecko u týhle státní inštytůce začalo jít do kopru ...jasnap píše:Mám naprosto stejné zkušenosti s ČP jako EKKAR, kromě toho pár vykradených balíků, taky manželce doručili balík místo domů na pracoviště. Tam ho někdo převzal a v domnění, že je firemní ho otevřeli!!! To video není parodie, to je prostě realita. Tak přestaňte EKKARA dehonestovat a radši se zamyslete, jak může naše peníze tato státní firma takhle projebávat, a tvářit se, že je vše OK.
A zjevně se to neděje jen u nás. Kde jsou nějaké kontrolní mechanismy, vyvození odpovědnosti - nikde, firma je prohnilá ve všech patrech.
Jinak tady je zkušenost s jejich jednáním stará skoro 15 let (červenec 2010) - a jak přes kopírák, viz diskuse pod článkem, jen 1 kladeňák odmítá kritiku, že u nich je fšecko OuKej ....
A kutilmile - nelituju tě
- josef_novak
Balíkovna si zase dává zásilky jak se jí to z "technických" důvodů hodí. A nebylo to do boxu, ale do trafiky.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
https://www.penize.cz/doprava/468463-po ... ka-i-tyden
A kutilmile - nelituju tě
Horší, až ti za týden přivezou třeba oběd
Co všechno už umí Česká pošta? Rozváží jídlo, prodává elektřinu, vyřídí dávky...