Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
DukeNuke píše:No, u nás už systém dovedli k dokonalosti. Ani se neobtěžují zazvonit, nebo aspoň přijet k baráku. Prostě mi přijde e-mail, že dnes budou doručovat zásilku, samozřejmě nic a odpoledne se na internetu objeví, že...
DPD to už dělá úplně stejně. Sice pošlou email, že adresát nezastižen a že doručí následující pracovní den ale podle kamery, co míří na branku, se žádnej poskok z DPD vůbec neobtěžoval.
Jsou naprosto blbí, do emailu napíšou že jsem byl informován o pokusu o doručení lístkem ve schránce. Důkazem, který podávají oni sami, že na místě vůbec nebyli je fakt, že lístek v zamčený schránce není.
Počtu můžou klidně zrušit, přes GLS už vyjde i dopis levnějc.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Už to odmítám řešit a kde to jde, dávám jako přepravce Zásilkovnu, protože PDP, PPL, Geis, počta - všecko je jedna banda, která se jako čert kříži vyhejbá přímýmu doručování do místa bydliště - a když jsem jednou DPDéčkovýmu šoférovi do telefonu navrhnul, že nejsem doma, aby mi zásilku vyložil v zaměstnání na druhým konci města, odmítnul to s tvrzením, že by musel přeházet celý auto (nechápu proč by musel přehazovat celý auto, když mi volal z místa zastávky předcházející mýmu bydlišti a balíček pro mě musel tudíž mít někde v okamžitým dosahu - a jednalo se jen o to, aby si ho dal třeba na sedačku vedle sebe a vyložil ho o hodinu pozdějc na druhým konci města v místě mojí práce) - a balíček radši odvezl zpátky na depo, odkud jsem ho zase já musel druhej den složitě telefonicky páčit, aby mi ho neposlali zpátky odesílateli ... Prostě je to jedním slovem bordel, všecko bez rozdílu.
- tomasjedno
Zkus se někdy zamyslet, jestli ten problém nepramení někde u tebe, ve tvém způsobu jednání s nimi.EKKAR píše:Už to odmítám řešit a kde to jde, dávám jako přepravce Zásilkovnu, protože PDP, PPL, Geis, počta - všecko je jedna banda, která se jako čert kříži vyhejbá přímýmu doručování do místa bydliště…
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno mi přišel mail od zásilkovny, že první balík můžu poslat za korunu. Už jen to, že si dovolují otravovat spamem někoho, kdo u nich není registrován - nemám jejich aplikaci, nikdy jsem se u nich neregistroval a už teprve nedal souhlas se zasíláním obchodních sdělení, zásilky přes ně neposílám; jen dostávám.
Takže ti šmejdi zneužijí osobní údaj (e-mailovou adresu), který dostali pouze a jen proto, aby mě informovali o došlé zásilce. 🤐.
Naproti tomu počta namísto aby použila k tomuto účelu poskytnutej osobní údaj, ještě ho někomu prodá, viď? Sereš si do vlastní kapsy, kamaráde ...Hubert_79 píše:....
Takže ti šmejdi zneužijí osobní údaj (e-mailovou adresu), který dostali pouze a jen proto, aby mě informovali o došlé zásilce. 🤐.
- josef_novak
Jestliže právnická osoba, která využila podrobnosti elektronického kontaktu pro elektronickou poštu podle zákona o ochraně osobních údajů a neposkytla svému zákazníkovi možnost jasně, zřetelně, jednoduchým způsobem, zdarma nebo na její účet udělit či odmítnout souhlas s využitím jeho elektronického kontaktu pro potřeby šíření obchodních sdělení při zaslání každé jednotlivé zprávy, se uloží pokuta do výše 10 milionů korun.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!