Aukro se dál "vylepšuje".

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od Behemot »

nepouživat sračkro :lol:
radioelectrum

#107 Příspěvek od radioelectrum »

Hubert_79 píše:https://aukro.cz/kontakt
jak je konkrétně možné Aukro kontaktovat. Nepodařilo se mi na tom odkazu najít.
ondraN

#108 Příspěvek od ondraN »

Dole na stránce aukra je položka Nápověda a kontakt. Tam jsou často řešené problémy a z nich lze dospět ke kontaktování aukra. Pokud tam problém není, tak se to dá udělat přes kolonku Můj účet - Pravidla na Aukru - Mám jiný dotaz.
Celeron

#109 Příspěvek od Celeron »

Funguje na Aukru "dotaz prodejci"? Potřeboval jsem rozměrový upřesnění od jednoho prodejce kapacitních trimrů, je to 14 dní a v emailu nic. Buď na mě prodejce kálí, nebo to Aukro prodejci nepřeposílá.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
kejki

#110 Příspěvek od kejki »

Často funguje b, třeba 2 týdny. Nemá prodejce kontakt v o mně?
houmr

#111 Příspěvek od houmr »

Nevím, mě dotaz kupujícího přijde vždy hned. Ale dost často je to tak hloupě formulovaný dotaz, nebo dokonce spíše příkaz, že se mi na něj ani odpovídat nechce.

a k hraběcím radám typu "nepouživat sračkro bych jen dodal - stejné předměty jako inzeruji na Aukru inzeruji i na jiných inzertních portálech a dokonce levněji o tu provizi. Inzeruji se se stejným popisem, stejnými fotkami. A co myslíte - kolik se toho prodá přes Aukro a kolik přes ostatní protály...[/i]
ransom

#112 Příspěvek od ransom »

Mně to fungovalo vždycky. Někdy jsme si s protistranou vyměnili zpráv i víc.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
ondraN

#113 Příspěvek od ondraN »

S prodávajícím jsem si psal přes aukro před pár dny a vše fungovalo. Tak buď jedinec nečte zprávy nebo se mu nechce s dotazem zabývat.

Někteří lidi nemají rádi jakékoli aukční portály, protože dle jejich mínění kazí ceny a pak se nedá koupit levně to co chtějí......
samec

#114 Příspěvek od samec »

Využijem túto tému, lebo čo platí dnes, zajtra môže byť "vylepšené". Otázka znie: Môžem zo Slovenska predávať na aukro.cz, alebo sa musím registrovať na aukro.sk? Ako je to s platbami a doručovaním, ak som na Slovensku, ale zaregistroval som sa na aukro.cz? Nejak som takúto kombináciu v návodoch na stránkach aukro nenašiel. Ukradnutú doménu .sk zo zásady neuznávam a nepodporujem.
bu2520

#115 Příspěvek od bu2520 »

Také bych měl všeobecnou otázku. Jak řešíte jako prodejci následnou situaci, například: Inzeruji prodej funkčního zesilovače za 500Kč, poctivě ho ze všech stran nafotím. Jsou čitelné popisy i třeba impedance repro. A teď se mi ozve několik zájemců s dotazy abych ho vyfotil zevnitř, jak moc je poškozený lak co je vidět na obrázku. Jaký má skutečný výkon , budou mi na něm hrát moje reproduktory Philips XXX a další šťavnaté dotazy , zakončené tím můžete mi týden počkat až bude výplata a pak už nereaguje. Já mám prostě na tyhle lidi smůlu a snad pokaždé když chci udělat místo tak je jich většina. Pak pokaždé zvažuji jestli nebylo efektivnější ty věci prodat na kila jako elektrošrot.
msar

#116 Příspěvek od msar »

To inzeruješ na bazoši? Tam je velká pravděpodobnost, že odpoví "individuum" co nerozumí psanému textu. Mně třeba jednou napsal zájemce večer v 20:30 SMS, odpověděl jsem mu, ať si přijede následující den a on odpověděl, že když to nejde hned tak už nemá zájem
:roll:
Na Aukru je to trochu lepší s výskytem exotů, podle mě, ale navíc jim platíš provizi.
bu2520

#117 Příspěvek od bu2520 »

Jo bazoš ale i Sbazar, Aukro jsem od nového majitele nepoužil.
houmr

#118 Příspěvek od houmr »

Já osobně podle nálady a hlavně podle charakteru dotazu - pokud usoudím, že dotaz nebo tazatel je zcela mimo mísu, nereaguji vůbec. Pokud usoudím, že skutečně je vhodné vyfotit nebo dovysvětlit něco co v inzerátu není, v rámci možností dofotím, vysvětlím. Ale ze zásady neregauji na SMS (obvykle do 24 hodin po vydání inzerátu) "dám xxx korun" nebo "kolik slevíte, když mi to přivezete ještě dnes"....
EKKAR

#119 Příspěvek od EKKAR »

A navíc ke všemu ještě na inzeráty reagujou šmejdi = podvodníci, co pod záminkou koupě z vás tahají údaje k platební kartě, aby vám následně vybílili účet ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ondraN

#120 Příspěvek od ondraN »

bu2520 píše:Také bych měl všeobecnou otázku. Jak řešíte jako prodejci .................
Pokud je z té odpovědi znát zajem, reaguji, věcně a korektně. Pokud je z toh o cítit vychcanost nebo dementnost, nechávám bez reakce. Prvních pár dní se objevují hlavně šmejdi, ale postupně se to pročistí. Osobně raději prodávám na aukru, tam je to daleko lepší. A pokud je to nějaký lepší kousek, tak si i připlatím ochranu aukra.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“