Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Náhodou u nás peníze penzistům nosí, tedy jezdí dvě baby jedním autem. Jedna peníze vydává, druhá ji z auta jistí. Jestli samopalem, krátkou a nebo plácačkou na mouchy, to nevím.
A Huberte, co podpis a to naházení peněz do schránky? Doufám, že mi zase nenapíšeš, že to není v tvoji kompetenci.
Není to v mojí kompetenci.
Podpis by tam samozřejmě být měl a částka by měla být předána adresátovi, nebo osobě přítomné na adrese (a bacha - můžou to doručit i sousedům), to snad je logické, ne?
Takže dost možná to podepsal (a následně do schránky naházel) někdo ze sousedů. Nemusela to nutně být listonoška.
Naposledy upravil(a) Hubert_79 dne 02 pro 2020, 17:30, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem si chtěl registrovat novou zákaznickou kartu na webu postaonline.cz. Vyplnil jsem číslo karty, bezp. kód, uživatelské jméno, heslo, kontrolní otázku. Poslalo mi to ověřovací mail s odkazem. Klikl jsem na něj, a hodilo mě to na přihlašovací formulář, s nápisem "Aktivace se nezdařila". Přihlásit se také nemůžu. Mají nefunkční systém.
Tak po týdnu dorazila ztracená část zásilky a konečně mně bylo umožněno si vyzvednout oba balíky do ruky na poště partner.
Dnešní pozitivum o poště - doručila mně dnes až do domu zásilku od
Kokuna, kterou posílal včera !
Divný. Napiš na info@cpost.cz, celou anabázi tam popiš, samozřejmě včetně jména a adresy, ať to můžou vyšetřit.
Tohle vyjde úplně nastejno, jako kdybys psal na to vedení do Koněpůlek. Možná líp, poněvadž přes tuhle centrální adresu se vše eviduje.