Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Ouha, kód stále nefunguje, takže ojebávka vo 10 vočí, a že pré to na balig do ruky teď nende. Kontruju že na webu to normálně v ceníku je takže určitě to nemůže být zrušení a není to problém lokalizovanej na konkrétní službu, ale ten bordel nefunguje vůbec, dyž mi to nechcelo sežrat kód ani na té bedně. Tak spousta plků a nakonec donesla vod vedoucí lejstro na nejakou reklamacu/stížnost na službu bo co, tak su zvědavé, co s tím jako lemry vymyslí
- josef_novak
- josef_novak
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Jejich argumentaca je, že z pohodlnýho webovýho formulára to překlopili do nejaké xls sračky a mám jim to tam nosit nejspíš na disketě jako .csv soubor, už to vidím, jak to ty tetky za voknem budou z toho dolovat a zpracovávat. A todle je jako to jejich eletrický podání, takže ceník jako že oficiálně dodržujou a je to všecko úpa sluníčkový. Todle budu hnát na ČTÚ už z principu, pže srát lidem do držky a eště takhle za bílýho dne, co je moc, to je moc
ADD// abych to upřesnil, vono je tam vod ledna domrdaný úplně všecko. Budka na vydávání lístků č. 2 nejde celou dobu a nejspíš už nepude nikdy. Odmítalo mi to vydat lístek na ten podací kód a to ta bedna č. 1 nemohla vědět, JAKOU službu chcu na zásilku použít, takže to prostě bylo generálně posraný, zřejmě eště teda nezávisle na té jejich ojebávce s cenou, pže to je zas jiná věc.
- josef_novak
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Teď už nevim esli přímo tady ve vlákně, v tomdle obtarožním bordelu to nejde najít tak či tak, ale řešila se ai ta vypatlaná kokotina s prohlášením vo voceli