Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
Všimnul jsem si zajímavé věci. Už ve schématu jsem si toho všimnul a teď jsem zapátral. Ty hodiny mají anténu! Na co? U toho hodinového švába je to namalované a je to ten kus drátu který mi byl podezřelý.
- pocitujlasku
A kutilmile - nelituju tě
Možná to soudruzi v době vzniku uměli v etéru něčím synchronizovat. Co vy víte..?:-)
Je to BaBylissPro za něco přes 4500Kč. Zvenčí i uvnitř jako nová, tenkostěnná skořepina z hliníku, robustní motorek, značkový akumulátor, neuvěřitelně sofistikovaná nabíjecí a ochranná elektronika. Chybí nabíječka - není problém, stačí 5V/2A. Stačilo vyčistit a promazat.
http://rayer.g6.cz/photo/photogal.php?p ... by%20RayeR
Tohle je modernější, ale mystifikační názvy součástek přetrvávají (tr. a MCU). Harris i paměť má potisk normální.
Keramickou EPROM v ECU sem uz taky videl, napaloval sem ji pro nekoho do stareho baworaku...
Jeste pripomenu libustku, ze treba SuperIO cipy na zakladovkach ITE/Winbond se vyrabi ve spesl modifikacich pro Asus/Gigabyte, ktere maji shiftnuty pinout oproti datasheetu, lisi se to malym nevyznamnym pismenkem nekde na konci typu. Nez jsem na to prisel, tak sem se hodne divil, ze mi to multimetr pipa uplne jinde nez by mel