Aukro se dál "vylepšuje".

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
samec

#121 Příspěvek od samec »

Veľmi ste mi nepomohli. :roll:
kejki

#122 Příspěvek od kejki »

Tak se zaregistruj na https://aukro.cz/stranka/vitejte-na-aukru
a zjistíš to hned...
samec

#123 Příspěvek od samec »

Nechceš si moju otázku prečítať ešte raz a s porozumením?
ondraN

#124 Příspěvek od ondraN »

Pochybuju že takovouhle speciální kombinaci někdo tady řešil. Proč nedáš dotaz přímo aukru?
rnbw

#125 Příspěvek od rnbw »

Mam tiez ucet na aukro.cz. Bol nejaky polomrtvy - po zadani mailu sa neobjavilo pole pre heslo - bez akejkolvek informacie. Pomohol reset hesla.

Aukro.sk medzitym zrusili a zase obnovili (neviem kedy). Ked sa tam chcem prihlasit mojim uctom, tak to vypise chybu, ze je registrovany na aukro.cz a ze sa mam prihlasit tam. Predavat by sa tam asi dalo, len su tam vsade len ceske koruny...
starecd

#126 Příspěvek od starecd »

Aukro:Úžasné, napište nám přes formulář, který nejde odeslat ani bez ani s čárkami mezi čísly aukcí. Žádný jiný kontakt jsem nenašel.
bastliar

#127 Příspěvek od bastliar »

Aukro mi práve poslalo souhrnný daňovy doklad na čiastku 237 kč. Viete mi objasniť za čo platím ? Veď Aukro si berie províziu z predaného tovaru.
(děkujeme za využívání našich služeb. Zasíláme Vám elektronické vyúčtování za poskytnuté služby ze dne 01.09.2025 na částku 237,87 Kč.)
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od Lukas-Peca »

To je právě ta provize. Ty od kupujícího prostřednictvím aukra dostaneš plnou kupní cenu a pak odevzdáš aukru jejich podíl. Taky mně to moc nevyhovuje, lepší by bylo, kdyby si to strhli rovnou.
houmr

#129 Příspěvek od houmr »

Taky jste si všimli, že spojení Google - Aukro v poslední době nějak fixluje?
Dám příklad:
V diskuzi se píše o nějakém přístroji - protože nevím o co jde, daný typ si vygůglím. Google mi hned vychrlí několik obrázků mj. z Aukra, kde je pod obrázkem název aukce s daným typem, ale ve skutečnosti je obrázek z úplně jiné aukce. A navíc když kliknu na odkaz, Aukro aukci nenajde.

Například zkuste si vygůglit obrázky rádia SABA S455WK, co všechno vám Google na Aukru najde...
samec

#130 Příspěvek od samec »

Ten obrázok bol na stránke ako náhľad k inej aukcii. Asi bol na stránke ako prvý, tak ho Gúgeľ nesprávne priradil k danej stránke.
ondraN

#131 Příspěvek od ondraN »

To není jen záležitost aukra, ale i spousty dalších stránek s více obrázky. Dost mě to sejří :(
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“