Kalouskův dluh
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:Kedze sme za CR par rokov pozadu, tak sa vazne obavam, ze bude pokracovat to, co je tu teraz...
Mas ine moznosti, prava a povinnosti ako radovy obcan v CR? Na zaklade coho mas take masochisticke a nesebavedome zmyslanie?
Skus mat na vec vlastny nazor, menej sa daj ovplyvnovat roznymi analytickymi jednotkami a statistikami.
Mimochodom, v okolí Úradu Nevlády už vraj boli vykúpené skartovačky dokumentov...
rnbw píše:Ty si volil SMER?
Nie. Nie som sympatizant ani jednej politickej strany, tejto, ale ani byvalej vlady. Nemam ciernobiele videnie, rozkom ma nikto neopije. Tiez ale viem, ze kto nic nerobi, ten nic nepokazi.
Pohybujen sa v SK, CR, A a vidim ze zivot obycajnych ludi je vsade o dvoch korkach.
mihal píše:Uz vydrz, po vikende zazijeme super-start novej, cistej, krasnej moci, zavedu sa nove zmeny, vyhubime korupciu, znizime dane, vygenerujeme nulovu nezamestnanost, darmozracom dochodcom zastavime dochodky a davky, vsetci sa zmenime, k novej, cistej eurorase.
Doplnim, na nasu ekonomiku a chod statu nebudu mat vplyv nadnarodne korporacie a globalizacia.
Ja by som sa skôr prikláňal k porovnaní výšky majetku zvoleného VOLA pred zvolením a po vypršaní mandátu - a všetko, čo by prevýšilo jeho oficiálny príjem po odpočte primeraných životných nákladov (primeraných pre PRIEMERNÉHO občana štátu) za dané obdobie by sa zdaňovalo 100% sadzbou... A navyše - úradníkom by som dal priamu zodpovednosť za prostriedky, ktorými disponujú - inak povedané ak sa zjistí, že "dakdo" prejebal z fondov v svojej oblasti zodpovednosti pol miliardy, dostal by ich k náhrade. A KAŽDÝ - PADNI KOMU PADNI, ak nemáš, zaplatí to tvoja strana, čo ťa nominovala na tvoju funkciu, lebo tým na seba zobrala aj zodpovednosť za tvoju poctivosť a férové správanie sa. A videlo by sa, ako by rozožraté krysy utekali z politiky...
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě