Vtipy, vtipné články a odkazy (odděleno, uzamčeno)
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
ja_jak_se_snazim_zvladnout_svuj_zivot.jpg- Já jak se snažím zvládat svůj život.
- (39.5 KiB) Staženo 133 x
- Přílohy
-
urban_02.jpg- (220.38 KiB) Staženo 127 x
-
urban_01.jpg- (218.77 KiB) Staženo 107 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Titulku „Dva gayové čekají miminko“ rozumím tak, že jednomu už praskla voda.
EET pro větší obchod může být i za 50 tis. Kč. Neukazoval Babiš v TV, jak se jen naťuká pár čísel do telefonu a komu se to nelíbí, že krade?
Ministr, co označil živnostníky za parazity, udělil důtku náměstkovi, který doporučil zákazníkům operátorů se odstěhovat do Polska.
Švédské ministryně nosily při návštěvě Íránu poslušně šátky, protože to tam je tak nařízeno. Ještě že nejely někam, kde je ženská obřízka.
Podle vložených reklam zřejmě průměrného diváka trápí zejména nedostatečná erekce, uvolněná zubní protéza, průjem a pálení v pochvě.
V ekonomice budoucnosti už nebude potřeba nic vyrábět ani prodávat. Finanční úřady budou jenom vybírat pokuty za kontrolní hlášení a EET.
Početná romská rodina právě kompletně obsadila bistro. Je hezké, že si asi dnes všichni vzali náhradní volno, aby mohli být spolu.
Michal Horáček představil své poradce Vášáryovou, Drábovou a Pafka. V týmu oproti očekávání naopak chybí starej Růžička.
Sedlák jel do města na nákupy. V železářství koupil kovadlinu a kbelík. Na trhu párek kuřat a husu. Jak ale teď dostat všechno domů? Prodavač mu poradil: „Dejte kovadlinu do kbelíku a neste ho v jedné ruce, do druhé ruky husu a pod každou paží jedno kuře.”
Sedlák poděkoval a vyšel. Cestou ho zastavila slečna, že zabloudila a potřebovala by poradit, jak se dostane na určitou adresu.
„To je náhoda! Já jdu taky tam. Pojďte a já vás doprovodím. Tudy přes park to bude blíž.”
„A jak vám můžu věřit, že mě v parku nepřitisknete k plotu, nevyhrnete mi sukni, nestáhnete mi kalhotky a neznásilníte mě?”
„Podívejte se: Nesu kýbl, kovadlinu, husu a dvě kuřata. Jak bych vás takhle mohl přitlačit k plotu a udělat to, čeho se bojíte?”
„No, mohl byste dát husu na zem, přiklopit ji kbelíkem, ten zatížit kovadlinou – a kuřata já vám klidně podržím.
„Dobrý den, chtěl bych začít podnikat…“
„Vyplňte tyhle papíry a v pokladně zaplaťte pokutu…“
Slovní úloha: Kolik kofol bez účtenky by všichni vesničtí hospodští museli prodat, aby „ojebali“ stát o to, co jeden A. Babiš na dluhopisech?
Odpověď je jednoduchá:
Pokud po odečtení všech nákladů zůstanou hospodskému na vesnici 2,- Kč, ze třetinky a DPFO je 15%, ojeb z jedné třetinky je nějakých 30 haléřů.
Pro jednoduchost výpočtů to zaokrouhlíme na 1,- Kč na litr.
Což je 90 milionů litrů.
Když 1m3 je 1000 litrů jde tedy o 90000 m3 Kofoly.
Plavecký bazén o rozměrech 50x20x2m má objem 2000 m3.
Hospodští tedy musí prodat asi nějakých 45 velkých plaveckých bazénů Kofoly…
A nebo, uvážíme-li, že jedna velká vlaková cisterna má objem 45m3, pak se jedná o vlak s cca 2000 vozy, což při délce cca 13 metrů na vůz, je vlak dlouhý 26 km.
Pokud by hypotetická lokomotiva tohoto vlaku stálá v Praze -Holešovicích, poslední vagón by byl někde za Kralupy směrem na Děčín.
A to je fakt hodně Kofoly…
- Přílohy
-
babis_stat.jpg- (17.67 KiB) Staženo 34 x
- Přílohy
-
Energetická_hustota_akumulátorů.jpg- (169.09 KiB) Staženo 90 x
-
pic.jpg- (82.61 KiB) Staženo 50 x
http://prigl.cz/genius-loci/zapisky-seb ... r-bez-her/