Jde to samozřejmě zasynchronizovat i na tomto rozsahu (50us/dílek), jen musí být stisknuto tlačítko "ждущ/ABT".PotPalo píše:Podľa mňa je to tým, že to na tom rozsahu skrátka nevie zosynchronizovať, veď frekvencia je úplne niekde inde...
Osciloskop C1-94
Moderátor: Moderátoři
K výměně za bnc, 50ohmu nebo75ohmu., 9mm. A zem je společná nebo mám koupit izolovaný.
https://www.gme.cz/vysledky-vyhledavani ... C#products
Pravda, na to som zasa zabudol. Lenže tam už toho veľa nieje k videniu. Najlepšie je vidieť hranu tuto:masar píše:...Jde to samozřejmě zasynchronizovat i na tomto rozsahu (50us/dílek), jen musí být stisknuto tlačítko "ждущ/ABT".
"číňan by to lépe nevymyslel" teď nevím jestli je to lichotka a nebo se mám hanbit. Funkční to bude, testováno hrubším zacházením. Ve finále to zvenku ješte doupravím aby to bylo i hezký. Nůžky na plech jsem už objednal neb ty staré jsem asi někde potratil, stěhování a v krátkém čase a ne jedno. Ale stejně stáli za houby.
Nastavil jsem zesilovač vertikálního vychylování, stopa při přepínání citlivosti sedí na místě.
S dalším bodem si nevím rady. V cz navodu pod bodem 7.1.5 jsem nastavil ovládací přepínače jak je v návodu popsáno a je to vidět i z obrázku.
Pak se píše: Proveďte kalibraci koeficientu rozkladu. V případě nutnosti vylaďte odporem KORREK, RAZVĚRTKI. Koeficient rozkladu považujte za zkalibrovaný, je-li v poloze 2 přepínače VREMJA/DĚL perioda kalibračního signálu rovna 10 dílkům na stupnici obrazovky při napájení přístroje ze sítě 50Hz.
A tady nevím co mám správně vidět a zda to co je na obrázku má tak být.
PS: Paprsek dokresluje na pravé straně až do konce, jen to foták nevzal. Děkuji