Zosilnovac SONY TA-FE610R studeny spoj?
Moderátor: Moderátoři
- earthquake
- earthquake
Dakujem Masar za pomoc. Cakam na nahradu IC901.... Asi koncom buduceho tyzdna...
- earthquake
Tak aby som tuto temu uzavrel, vcera prisiel BA6208, pred chvilkou som ho osadil a otestoval. Stroj bezi ako ´´zamladi´´.
Tymto chcem podakovat vsetkym co mi s tym pomahali.
Hlavne patri neskutocna vdaka masar-ovi, bez jeho pomoci a nakresov ako pre 🤐 by som to nedal, je neskutocne ze mi stale radil aj ked som robil kopu chyb, mal so mnou neskutocnu trpezlivost a nevzdal to po prvom mojom prispevku, a nepovedal-odnes to niekomu kto sa tomu rozumie. Nik iny na mna taku trpezlivost nemal a po dvoch strelach a dymovych signaloch zo stroja som to uz chcel sam vzdat. Teraz uz viem ze keby som ho pocuval hned od zaciatku dosledne, usetril by som si kopu casu a minimalne 3 suciastky
Ale dielo sa podarilo. A ako vravel sinclar v inom vlakne, masar je clovek ktory dokaze na dialku vysvetlit laikovi s takmer nulovymi znalostami ako si opravit zosilnovac krok po kroku. Za to mu patri vdaka a obdiv. Snad sa mu niekedy budem moct nejako odplatit.
Vdaka masar.
PS: Stroj bude sluzit ako zalozny, kedze som medzicasom kupil SONY TA-F570ES a splnil si sen o nejakej Esprit masinke. Hra to uzasne, bez korekcii na Source Direct ako tento moj stary 610R so zapnutym loudness. Len skoda ze nema DO prijimac, ale aspon si pocvicim...
- earthquake
Chcel som nejaky vacsi model bud Ergo 82 alebo 92, ale tiesto som ziskal za 100 EUR vo velmi dobrom stave a som z nich prekvapeny. Ale az z tymto 570Es ukazuju svoje kvality. Ak chces cokolvek ine o tom vediet pytaj sa.
- TheLastUnicorn
- TheLastUnicorn
- earthquake
Minuly tyzden som oddychovat tak som nemal cas sem ist.
No je to tak ze ja pocuvam vacsinou pri nizkych hlasitostiach, take domace vecerne pocuvanie aj s drahou polovickou ked lezime v posteli...
A pri nizkych hlasitostiach hra ta 570 s Source Direct ako ta 610 s loudness.
Mam 610 od novoty zakupenu a hra stale tak isto ako ked bola nova, pokial som nepocul 570ES myslel som si ze to bez tych korekcii(loudness) na nizke hlasitosti nejde, ale omyl.
Netusim cim to je, ale je to tak. Mozno si sadl lepsie s Canton-mi, ine bedne tu teraz nemam na test.
TLU: s tebou som sa raz asi pred rokom bavil o prerabke vyhybky na mojich robenych bedniach tu pri TN, 2xTVM226 a AR vyskac. PRedal som ich a kupil Canton Ergo 72DC. Mozes vypocut.
- TheLastUnicorn
ERGO 72DC poznám celkom dobre...je to zvukovo taká typická "7+1" appolito bedňa. Nie je to zvládnuté úplne zle, to určite nie, ale je to proste poplatné danému setupu, kvalite meničov a výhybke.
- earthquake
Netvrdim ze to hra uplne ako s loudness ale skoro ako...
Proste ta 610R pri nizkych posluchovych hlasitostiach hra pocutelne menej basov aj vysok ako 570ES, obe bez korekcii. Na 610R som bol zvyknuty mam ju vyse 20rokov, nemal som s cim porovnat, preto ma to prekvapilo. Prijemne prekvapilo.
Nemyslim si ze by ta 570ES mala nejaku chybu, poruchu a preto hra tak ako hra, to hadam ani nieje mozne, vsetko na nej funguje-myslim ovladace,tlacidla, potenciometre.....
Mozno lepsie zvlada tie Cantony 570ES ako 610R, netusim....
- TheLastUnicorn