Nj, jenomže to bys musel trochu pouvažovat a vys.rat se jim na jejich "manážer skačánija" (maskovanej polovir- polomalwáre) - ale jít na TurboBit nebo podobný úložiště přímou cestou a sice tam vytrpět třeba hodinový čekání, ale stahovat čistej pdf soubor. Aktuálně tam je čekačka 10 minut: odkaz
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Ročníky 1948-1951, zvkáště Elektronik, dost zajímavé čtení. Pokud vím, některé ročníky nejsou ani ve fondech NTK. Nevíte někdo, vycházel Elektronik i po roce 1951?
To musej mít nějakej pomalejší snímač než FS 1500.
Podařilo se mi stáhnout 2/1950. Kurňa, snímač na elektrofonickou kytaru. To není tak dlouho od roku 1947, co amíci tvrděj, že ji Les Paul a Leo Fender vynalezl.
Tak jsem dneska proběhnul trafikou, na pultě leželo čerstvý PE-AR09, jenže rafička detektoru kontaminace Tatrhnusem lítala až za roh, tak jsem se zas votočil a šel pryč ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
To nelze vysvětlit jinak, než naprostým nedostatkem jakýhokoliv jinýho publikovatenýho materiálu. Toho je pro časopis škoda, autor by to měl vydat knižně.
Takové knižní vydání, to je ovšem jít s kůží na trh a to by třeba zkrachovalý majitel pily krachnul znova. Nerentuje se tisk kvalitních publikací, natož nesmyslů.