Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE
Moderátor: Moderátoři
- Matka_Tereza
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zůstává neřest "tady máte schema a procesor si kupte" a trošku orientace na sortiment Mouseru, což není zrovna "bastl-friendly" e-shop.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Quest
O.Netušil - Diagnostika a servis farebných televizorov (signálové cesty) + barevná příloha 1989
M.Český - Rádce televizního opraváře 3x (1963;1973;1974)
P.Rydlo - Dálkový kurs číslicové techniky II.běh (4) Analogové vstupy a výstupy (vydal ZO Svazarm)
V.Vít - Příprava na kvalifikační zkoušky televizních mechaniků 1981
V.Vít - Synchronizace a rozklady TV (1968)
Pavel Habr - Přijímač pro barevnou televizi RUBÍN 401
Vomela-Franc-Oravský - Měření a nastavování televizí 1966
Kottek I. (1961)
Hodinár - Zahraniční rozhlasové a televizní přijímače 1969
K.Novák - Amatérská oprava tranzitorového přijímače 1966
Носов & Шулун - Полупроводниковые приборы с зарядовой связью (Електроника 11/1976)
aktualizováno
Velmi mne překvapilo že druhý den bylo vše pryč. Začal jsem se mezi lidmi poptávat jak je to možné a dozvěděl jsem se že to pravidelně "vyluxují" bezdomovci apod. a prodají to do sběru.
Dalo se při naší národní nátuře čekat, že to takhle bude "fungovat".
Bezďáci a chudí lidé to nenosí do sběru, ale do antikvariátů, tam je za knížku průměrného rozsahu 20-30,-Kč.
Jednu zeleninovou přepravku poděděné technické /strojnické/ literatury jsem už do AQ vezl. Vzali vše, ale musel jsem udělat seznam a prodej probíhal formou "do komise". Nakonec se prodalo vše, byly to myslím většinou velmi praktické knížky a dobrá polovina jich nebyla až tak starých /70. - 80.léta/.
V Čechách jakmile je někde něco volně a zadarmo, lidi to rozkradou.
sinclair píše: Nakonec se prodalo vše, byly to myslím většinou velmi praktické knížky a dobrá polovina jich nebyla až tak starých /70. - 80.léta/.
Jestli mezi tím byly oba díly Černocha, nebo Janiš/Glac, tak by Ti hromada strojařů přes inzerát urvala ruce.
To nvenca: Ta budka u nás funguje, ale je to nejspíš tím, že je v areálu základní školy a tam si bezďák netroufne. A možná ji i na noc školník zamyká. Já si z ní přinesl poslední díl války v Pacifiku od Hubáčka a nechal jsem tam pár Foglarů.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!