Síla napnutí řemene v Hertzech.
Moderátor: Moderátoři
ano, jistě, prostě přesně tak, jak jsem psal výše (o ceně atd.).
Ten přístroj stojí "pouhých" 2.100,- USD, nekup to.
Nebudu tady diskutovat o tom, zda se někomu vyplatí, nebo ne (pokud to bude dělat denně na kšeft, pak možná ano).
Mluvím o tom, že dementní výrobce nemůže udat napětí pitomého řemenu na vrata lidštějším způsobem a přispívá tak k tomu, že si každej na kdejakou blbost musí zvát "odborníka", kterému to patřičně zacáluje.
To jsme asi nechtěli (tedy já určitě ne).
- Artaban001
Měření napnutí řemenu frekvencí jsem už zažil, servisák brnkal na řemen a aplikace v telefonu ukazovala frekvenci - u nás to byly převody na X a Y osy CNC mašiny a frekvence byla někde okolo 100Hz, takže se dala změřit i nějakou freeware aplikací a nemuseli jsme řešit speciální příslušenství (které bylo na baterie, které byly zrovna vybité).
- Artaban001
Takže závěr je takový, že se tento systém nejspíš běžně používá - dokonce jsem nakonec někde našel přímo k tomu určený měřidlo s IR optickou sondou. Bohužel ale jeho cena byla skryta.
když umí mobil obsluhovat HF s elektretovým mikrofonem, tak by čistě teoreticky šla ubastlit nějaká reflexní sonda, co by šla strčit do jACKu běžného smartfonu...?
JirkaZ píše:Termite, já o voze, ty o koze...
Jo, ty meles neustale nejake pitomosti o spiknuti vsech vyrobcu aby nekdo zbytecne nekomu caloval za presne mereni a ja se ti snazim vysvetlit ze to ma svuj opodstatnely duvod, coz ty z nejakeho zahadneho duvodu nejsi schopen pochopit a meles porad ty sve konspirace.