výluka vysílače

Zkušenosti a problémy s příjmem analogových i digiálních signálů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

ok1hga píše:
EKKAR píše: . . . I když v devadesátkách na analogu jsem na K39 lapal na X-Colorku Černou Horu na 92 kiláků vozduch lajna ... Tehdá OK3 a noční Tutti-Frutti ...

. . . kecáš.
K39 byla tehdy Kamenná Horka a Černá Hora v Krkonoších byla K40 !
Sorry, já je měl na jedný anténě na baráku, když jsem chtěl přepnout z důvodu výpadku, vylez jsem po schodech na půdu, povolil křídlovou matku na kusu pásovice, kterou drží anténní stožár ke krovovýmu trámu a otočil jsem jednoduše celou anténou podle rysek na tý trubce o 180° - naladěný jsem to měl napevno na různejch předvolbách. No a ten čas tak nějak smazává rozdíly - už tam skoro čtvrt století nebydlím, tak si hned nevzpomenu, jestli byly Svitavy to a Janský lázně ono nebo to bylo opačně ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Celeron

#17 Příspěvek od Celeron »

Jánský Lázně, co to je za vysílač? A v takovým dolíku? :mrgreen:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Krásno je taky kopec - a vysílač na něm umístěnej se ofiko jmenuje "Východní Čechy".
Stejně vysílač na Černý Hoře je "Jánské lázně" a na Kamenný Horce jsou "Svitavy".
Mmchdem, i "Mezivrata" je jen kóta, na který stojí vysílač pojmenovanej "Votice" ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
mi-ro

#19 Příspěvek od mi-ro »

Zajímavý poznatek, na baráku, kde běží 4 STB nonstop s převodem do RF se po výluce neobjevil obraz. Jen EPG. Po restartu odpojením od sítě OK.
..to bude jen ňákej odpůrek
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:Mmchdem, i "Mezivrata" je jen kóta, na který stojí vysílač pojmenovanej "Votice" ....

No a vysílač Radeč stojí na kótě pojmenované "Brno" :) Nebo třeba vysílač Vimperk, taky nestojí ve Vimperku, nýbrž na Mařském vrchu.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších“