Orwell to taky myslel jako výstrahu a hle, jak to dopadlo...
Další nesmyslná opatření EU
Moderátor: Moderátoři
Já už to nějak doklepu a co se týká potomků dobře jim tak. Kdo je nutil aby se narodili do takového bordelu?
ZVUK2000 píše:TeslaPC píše: Jestli to tady bude takhle pokračovat a pujde to dál tímhle směrem tak se odsud odstěhuju někam doprič, mimo EU, třeba do rumunska tam maj všechno co já chci, a takovejch státu ("nevyspělých států") je v evropě dost.
Nevím kde leží rumunsko, ale Rumunsko je v EU
Rumunsko je v Eu? Nebudu se hádat, ale že by státu v eu procházely věci který se dějou v rumunsku? Mám na mysli věci související s ekologií.
TeslaPC píše:ZVUK2000 píše:TeslaPC píše: Jestli to tady bude takhle pokračovat a pujde to dál tímhle směrem tak se odsud odstěhuju někam doprič, mimo EU, třeba do rumunska tam maj všechno co já chci, a takovejch státu ("nevyspělých států") je v evropě dost.
Rumunsko je v Eu? Nebudu se hádat, ale že by státu v eu procházely věci který se dějou v rumunsku? Mám na mysli věci související s ekologií.
Ano, Rumunsko je v EU. Ale už se pracuje na Ukrajině, potom na Rusku a Bělorusko tam už vleze samo.
Počkej až to tady zkopíruju co mi přišlo.TeslaPC píše:Hodně štěstí jsem zvědavej jak mě k tomu donutěj
>>Kdo je nutil aby se narodili do takového bordelu?
<< No přece ty jak jsi oplodňoval!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Takhle zhnusit lidem normální ekologický přístup k přírodě dokážou jen politici. A peníze.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
p32 píše:TeslaPC píše:ZVUK2000 píše:TeslaPC píše: Jestli to tady bude takhle pokračovat a pujde to dál tímhle směrem tak se odsud odstěhuju někam doprič, mimo EU, třeba do rumunska tam maj všechno co já chci, a takovejch státu ("nevyspělých států") je v evropě dost.
Ano, Rumunsko je v EU. Ale už se pracuje na Ukrajině, potom na Rusku a Bělorusko tam už vleze samo.
Jsem zvědavej jak se jim tam povede dostat rusko, pochybuju že ty se od nich nechaj takhle buzerovat.