nachytal jsem se na funnerz

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Dekker

#16 Příspěvek od Dekker »

hmm na podobné stránky kde chtějí nějaké číslo karty mám revolut jednorázovou kartu :D .... na revolutu mám nula nula prd peněz. a jednorázová karta je stejně funkční jen pro jednu platbu :D
ok1hga

#17 Příspěvek od ok1hga »

Dekker píše:jednorázová karta je stejně funkční jen pro jednu platbu :D

co tohle?
to by nešlo ?
samec

#18 Příspěvek od samec »

Dekker píše:hmm na podobné stránky kde chtějí nějaké číslo karty mám revolut jednorázovou kartu :D .... na revolutu mám nula nula prd peněz. a jednorázová karta je stejně funkční jen pro jednu platbu :D
Lenže ak súhlasíš so zmluvnými podmienkami a potvrdíš to vlastnou platobnou kartou, tak z teba šikovní právnici vytiahnú ešte nie také peniaze.
PotPalo

#19 Příspěvek od PotPalo »

Každému mysliacemu človeku musí byť hneď jasné že je to podvod. Chcieť platbu 8 Eur za skúšobné obdobie zdarma. Tak buď je zdarma, alebo za 8 Eur.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Dekker

#20 Příspěvek od Dekker »

samec píše:Lenže ak súhlasíš so zmluvnými podmienkami a potvrdíš to vlastnou platobnou kartou, tak z teba šikovní právnici vytiahnú ešte nie také peniaze.

kdo řekl, že ten revolut je na moje skutečné jméno? :D + pokud by to tak chtěli tak by museli jít a podat onu žalobu ve státě ve kterém máš trvalé bydliště a ze kterého jsi toto uskutečníl na základě zákonů dané země ... už vidím jak by se tím nějaké podobné zlodějské firmy zaobírali. to by moc nevydělali XD. Jim de o to, že tímdle vystraší dost lidí na to aby jim těch 8 éček zaplatili a u toho se klepali strachy, že jim přijde email s předvoláním (což je pítchovina, předvolání nikdy emailem nechodí :D). A to nepočítám osobní údaje, které následně mohou zneužít a okrást je o víc peněz
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“