Plynovod není napojen na hlavní pospojení-uzemnění budovy

Vše co se týká silnoproudu.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Behemot »

kejki píše:Distribuce zemní ve vesnicích každou druhou přípojku. Tedy ve stč. kraji.
aha, a proč mi teda u zákazníka 🤐 jedny smradlavý daly skříň s asi 50 metry AYKY-J 4×70 BEZ JAKÝHOKOLI PŘIZEMNĚNÍ a já sem se tam s tím musel jak ten 🤐 srát, abych ten vyprcanej pás do toho mezi těma šutrákama a jinejma sračkama narval? I dyž sem mezi zákazníkovejma dvěma garážema (slabejch 10 metrů) dal dva pásky vedle sebe, stejně sou hodnoty na hovno (🤐 navážka na jílu) a budu tam rvát dvoumetrový tyče

čurácký projektanty věšet do průvanu :roll:
ransom

#17 Příspěvek od ransom »

Asi se domákli, že to budeš dělat zrovna ty, a chtěli tě nasrat.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Behemot »

spíš sou to tupí diletantni co budou všecky sdírat z kůže, ale sami na všem šetřit na kost :roll: šak vono je levnější asi nahradit škodu až to zákazníkům vyhoří, pže upálený PENko jde za nima, že…mi to připomíná ty obecní 🤐 co přestanou v zimě udržovat chodníky a dají si pojištění aby lidem vyplatili almužnu, když si zlámou hnáty, to je taky naprosto v pořádku, žejo :idea:
sqad

#19 Příspěvek od sqad »

Behemot: Ak človek ide v zime po chodníku, tak trochu sa očakáva, že nie je úplné tupelo, ktoré si ani napriek dátumu či pohľadu z okna nevšimlo, že je zima a chodníky môžu byť zľadovatelé. A niečo spraví sám od seba preto, aby sa na chodníku nešmykol. Napr. si zakúpi protišmykové návleky na topánky za pár šupov, dáva si pozor a nie, že si vykračuje ako v lete. Keď sa na chodníku šmykne, tak za to môže predsa ten, kto mu ten chodník pod jeho ctenými nožičkami neodhrnul.
Trochu mi toto jednanie typu ,,to ja som nevedel a nikto mi to nedal/nespravil/nepostaral sa o mňa" pripomína naše rómske etnikum...

Takisto je to aj s tým plynovodom. Nikto nemá (mať) väčší záujem o to, aby si chránil svoj majetok ako majiteľ sám, je tak?
Odpovědět

Zpět na „Silnoproudá technika“