Nahodne probouzeni uspaneho PC s W11

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
GeXeS

#16 Příspěvek od GeXeS »

Já hibernoval, dokud jsem jel na HDD. Dnes už se mi příčí opotřebovávat systémový SSD opakovaným zápisem X GB dat, takže vypínám úplně.
DedVseved

#17 Příspěvek od DedVseved »

K tomu neopotřebení SSD chce přidat také přesunutí virtuální RAM (pokud se používá), TEMPů a hlavně dočasných složek prohlížeče. Díval jsem se, že ty mají přes 5GB a to dělám pomocí mklink.
Dále přidávám i podobné složky komunikátorů, které používám pro desktop, jako WhatsApp, Telegram nebo Viber apod.
Valdano

#18 Příspěvek od Valdano »

Na starším i novějším notebooku mám pouze SSD disk. Hibernaci používám v podstatě pořád a už řadu let.
vasekpetr1

#19 Příspěvek od vasekpetr1 »

Takže u mne záhada nakonec zřejmě vyřešena - mám bezdrátovou myš a nepoužívám pod ní podložku, ale lépe jezdí po desce stolu. Na probuzení PC postačí poklep na některé z tlačítek nebo někdy i prosté zahýbání s myší. Jenže zřejmě někdy při uspání optika myši zaznamená nějaký odraz či odlesk od lesklého laku a probudí PC. Od té doby, co pokládám po uspání myš na černou podložku, tak se PC neprobouzí :wink: .
xsc

#20 Příspěvek od xsc »

Jo, to se občas stává. U zaplého PC jsem pak koukal, jak kurzor myši sám vyrazil na cestu :-)
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“