Automatické zalévání rostlin
Moderátor: Moderátoři
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
Proud motoru a tím i I kol BC337 je odvislý od odporu vody v rozvodu.
Pro nižší hodnoty klidně i 470 R je vhodné dát více Ah akumulátoru a rozhodně i pojistku .
………….
Na urážky typu soudruha Milana jsem zvyklý i třeba z jiné krajiny ...daleko horší jsou opravy
a inteligentní komentáře od lidí typu učitel nebo doktor všech věd co v naši republice existují .
Pak člověk často nechápe proč vše komentují když tomu nerozumí , respektive by chtěrli vše udělat jinak . Přece existuje plno způsobů realizace a taky plno keců kolem od teoretiků .
………….
Děkuji moc HIFI TECHNIKOVI za konečně konstruktivní připomínku
=============
Náhrada BC337 za IRF540 nebo jiný menši SIPMOS . umožní i vynechat oba dva odpory
taky program je možno upravit a rozšířit ale to si jistě každý udělá sám kuchařka programu je
stažitelná ………..
elnovy píše:Soudruh Milan píše asi o sobě neustále se opakuje a nadává sám sobě
měl by sis zajít k doktorovi jestli nemáš úžeh![]()
![]()
Inu vůl zůstane volem i kdyby absolvoval kurz plemenýho bejka. Co víc k tomu dodat. Stabilizátor tam může bejt jakej chce, ale takhle to navrhne jen prase. Ono se není čemu divit. Na inženýra máš vyjadřování ignoranta.
řeším podobný problém. Elektroniku mám vyřešenu pomocí časovače CE030. Napájení bude z autobaterie. Ale zdroj vody je studna, takže bych potřeboval čerpadlo na 12V, které vytlačí alespoň 3,5m. Průtok je mi fuk, buď to poběží minutu, nebo pět. Spíš menší, než větší, kvůli proudu.
Řešil jste někdo z vás něco podobného? Nebo máte někdo nějaký tip?
Díky.
A kutilmile - nelituju tě
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
Jeho urážky ačkoliv je modrej nemají konce .