Dneska jsem se tímto zabýval, při 50% tahu je proud 7,3 A, při 75% tahu je 20,2 A, napětí jsem naměřil různá (22,1 V - 24,3 V). Pracuji s informací, že tah při cestovní rychlosti je někde mezi 50% - 75%, takže například 62%, pokud budu uvažovat, že proud stoupá lineárně tak se bavíme o nějakých 13,5 A, což odpovídá v předchozím postu avizovanému rozsahu 12 A - 19 A.Ruprecht píše:Nějak mi ty výpočty nesedí, "Stabilní odběr je okolo 12–19A":
12A*22V=264W, 19A*22V=418W
špička 33A*22V=726W, + 40% ke špičce je 1kW (v úvodním příspěvku je 1,3kW)
Hodnotu 1,3 kW jsem přehnal, pokud budu uvažovat maximální výchylku tahu, tak se dostávám na 33 A - 36 A, z čehož při vynásobení 1,4 dostanu 1,1 kW. V zásadě se zde bavíme o pár vteřinách v průběhu vzletu.
Bylo by možné rozvést zmiňovanou modelářskou nabíječku? Jak jsem uvedl výše, z výrobce jsem i přes urgence dosud datasheety nedostal. Každopádně zjistit označení/typ článků v akumulátory by bylo realizovatelné.dracekvo píše:Vždyť na to stačí jakákoliv modelářská nabíječka.
Není přece nutné měřit celou baterku, ale jen jeden článek. Spíše několik článků, pro eliminaci, že bych vybral jeden atyp.
Ale stejně nevím jak z toho vyvodit nějaké závěry. Parametry zatížení udává výrobce.
Člověk to sice nějak můře změřit třeba při proudu 10A, 12A, 15A. Udělat si z toh grafy včetně teploty a něco odhadnout, ale to neznamená, že to pro tu baterku je OK.
A to na těch článkách není nic napsáno? Pochybuju, že si články vyrábí sám. Určitě je kupuje od nějaké firmy.
mirku: Kdybych měl prostředky, abych mohl zpátky do školy, hned jdu, ideálně na práva.