odtrženo z vtipů CDXXX. či kolik
Moderátor: Moderátoři
Aj preto radsej chodim k samoobsluznym kasam - ale len tam, kde sa da platit v hotovosti.
Nepicuju, ked platim velkou bankovkou alebo opacne, ked davam vela drobnych. A nekradnu pri vydadvani ako niektore pokladnicky, ktore nasypu mince do ruky a jedna minca tam "nahodou" chyba.
Tohle jsem taky jednou udělal - jako definitivní tečku po dvojím slovním upozornění, nejdřív mírně a slušně, potom nasraně, že do mě nemá co šťouchat jsem napotřetí vyrazil zadkem do vozejku proti nárazu - milýho rachitickýho dědka to příčný madlo vozejku zpětným pohybem vygenerovaným z mýho pozadí nabralo do žeber tak, že odletěl dozadu a ustlal si až u regálu. Píčoval jak chorá vrána, že na mě zavolá opicajty, že jsem ho napadnul, že to je výtržnost s napadením, ať mu lidi pomůžou, že mu to musejí dosvědčit, že jsem ho napadnul a praštil ... Nikdo ani nehnul brvou, pak mi pokladní potichu pošeptala, že tam tohle lidem ve frontě dělá každej den a konečně že mu to někdo vrátil - tak jí říkám "Ale vy jste něco viděla?" "Ne, jen jsem vlastně koutkem oka zahlídla, jak asi zakopnul a praštil sebou ..." Bábu, který se rozsype nákup z protržený síťovky jsem schopnej posbírat, poskládat a ještě jí nabídnu odvoz - pokud bude slušná. Ale na ty co furt spěchaj a neuměj se chovat mám extra alergickou reakci ...PotPalo píše:Tak pokiaľ by do mňa niekto zo zadu strkal vozíkom, tak by som ten vozík zadkom postrčil späť, a veru nie jemne. Za prípadné zlomené zápästia vodiča toho vozíku neručím.
A kutilmile - nelituju tě
ransom píše:Vzpomínáte na televizní Skrytou kameru z devadesátých let? Jak se chlap dovolil celé fronty u pokladny, jestli by si mohl jenom koupit sirky? A jak pokladní zavolala vedoucího a ten mu oznámil, že je jubilejní zákazník a že vyhrál televizi?
Ta scénka se na skrytou kameru opakovala několikrát a vybírali nejlepší reakce. Vždycky přiběhl pan vedoucí, a ukazoval chlapovi se sirkama novou televizi vystavenou proti kasám na regále, že je pro nevímteďkolikátého zákazníka. Lidi se chytali za hlavu, někdo se smál a blahopřál mu... Jako zlatý hřeb ale vybrali babu, která okamžitě nastartovala, že byla na řadě ona, že měla tu televizi vyhrát ona, a že to tak nenechá. Utíkala, všechny odstrčila a televizi si držela, že ji už nepustí.Hubert_79 píše:Ne, tohle jsem nezaznamenal. Ale musela nastat slušná mela
No a tu babu si pak při vysílání těch šotů pozvali do studia a tu televizi jí tam opravdu dali. Za skvělý výkon.
- tomasjedno
Ve skutečnosti chce jen zavést do stavebních předpisů, aby soukromé pozemky s parkováním/garážováním 5 a více aut byly uzpůsobené k tomu, aby se tam dalo otočit - tedy vjet z veřejné komunikace na pozemek popředu, a vyjet na ni opět popředu.
P.S. Ovšem že je to dobroserství, snaha umožnit plnohodnotné užívání auta i lemplům, kteří neumějí couvat a za volant nepatří, a to na náklady vlastníků dotčených nemovitostí.
- martinkopp
Jasně, stejně jako tenhle mopslíkEKKAR píše:Opravdu, kdyby mi tohle podobná samice skotu řekla do xichtu, odepnul bych pásek a přehnul ji přes koleno ...
https://www.youtube.com/watch?v=O_sGlsQkezg