odtrženo z vtipů CDXXX. či kolik

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Mysteri

#16 Příspěvek od Mysteri »

Pokiaľ fungujú v Kauflande typicky iba dve pokladne, je piatok, mám plný vozokošík, za mňou je niekto iba s rožkami a 100g salámy, tak mu navrhnem, nech ma predbehne... Čo ma však se.ie, tak sú tí, čo, keď začnem vykladať na prvých centimetroch voľného pásu tovar, a hneď za mńou stojací robí to isté.....Pás sa pohybuje a ja ten jeho tovar musím odtláčať, aby som mal dať kam ten svoj... Občas som vysoptil a sa opýtal, väčšinou dotyčnej, či môže počkať, kým si vyložím tovar ja. Hádajte, kto bol ten drzí v očiach tej dotyčnej......😁 Tak som sa už naučil: Otočím sa, upozorním, že mám ešte čo vykladať. Ak nepochopí, tak pri posuve pásu, pri odhŕňaní toho cudzieho tovaru, ruku zošikmím, aby jej/jemu to začalo padať na zem..... Vybavené... A ani ,,hrbokrkí" nič ručne, ani slovne nenamietali......😎
PotPalo

#17 Příspěvek od PotPalo »

A čo tam tak vyložiť svoj tovar k tomu cudziemu, a tváriť sa že je to akože moje. :twisted:

Ja osobne vykladám tovar na konci pása, takže niekto za mnou nemá kam aj keby chcel. 8-)
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
PixelOrgy

#18 Příspěvek od PixelOrgy »

V Italii se me nejednou stalo, ze prodavacka videla, ze mam treba jen 2-3 veci a sama rekla, at jdu na radu... V Brne nikdy a lidi pousti jen vyjimecne. Vetsinou uz nakupuju online,vyjma zeleniny a ovoce, setri to nervy :-)
To, co popisuje Mysteri je dost bezne :-)
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

Tiez sa mi stalo, ze vykladam na pas, ten sa posuva rychlejsie ako stiham vykladat, tak sa posuniem tiez. A niekto zacne vykladat za mnou - tak, ze sa mi tam veci nezmestia.

Aj preto radsej chodim k samoobsluznym kasam - ale len tam, kde sa da platit v hotovosti.
Nepicuju, ked platim velkou bankovkou alebo opacne, ked davam vela drobnych. A nekradnu pri vydadvani ako niektore pokladnicky, ktore nasypu mince do ruky a jedna minca tam "nahodou" chyba.
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

PotPalo píše:Tak pokiaľ by do mňa niekto zo zadu strkal vozíkom, tak by som ten vozík zadkom postrčil späť, a veru nie jemne. Za prípadné zlomené zápästia vodiča toho vozíku neručím.
Tohle jsem taky jednou udělal - jako definitivní tečku po dvojím slovním upozornění, nejdřív mírně a slušně, potom nasraně, že do mě nemá co šťouchat jsem napotřetí vyrazil zadkem do vozejku proti nárazu - milýho rachitickýho dědka to příčný madlo vozejku zpětným pohybem vygenerovaným z mýho pozadí nabralo do žeber tak, že odletěl dozadu a ustlal si až u regálu. Píčoval jak chorá vrána, že na mě zavolá opicajty, že jsem ho napadnul, že to je výtržnost s napadením, ať mu lidi pomůžou, že mu to musejí dosvědčit, že jsem ho napadnul a praštil ... Nikdo ani nehnul brvou, pak mi pokladní potichu pošeptala, že tam tohle lidem ve frontě dělá každej den a konečně že mu to někdo vrátil - tak jí říkám "Ale vy jste něco viděla?" "Ne, jen jsem vlastně koutkem oka zahlídla, jak asi zakopnul a praštil sebou ..." Bábu, který se rozsype nákup z protržený síťovky jsem schopnej posbírat, poskládat a ještě jí nabídnu odvoz - pokud bude slušná. Ale na ty co furt spěchaj a neuměj se chovat mám extra alergickou reakci ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rnbw

#21 Příspěvek od rnbw »

Najviac sa ponahlaju dochodcovia, lebo musia stihnut este Lidl, Kaufland a Tesco.
ransom

#22 Příspěvek od ransom »

ransom píše:Vzpomínáte na televizní Skrytou kameru z devadesátých let? Jak se chlap dovolil celé fronty u pokladny, jestli by si mohl jenom koupit sirky? A jak pokladní zavolala vedoucího a ten mu oznámil, že je jubilejní zákazník a že vyhrál televizi?
Hubert_79 píše:Ne, tohle jsem nezaznamenal. Ale musela nastat slušná mela :lol:
Ta scénka se na skrytou kameru opakovala několikrát a vybírali nejlepší reakce. Vždycky přiběhl pan vedoucí, a ukazoval chlapovi se sirkama novou televizi vystavenou proti kasám na regále, že je pro nevímteďkolikátého zákazníka. Lidi se chytali za hlavu, někdo se smál a blahopřál mu... Jako zlatý hřeb ale vybrali babu, která okamžitě nastartovala, že byla na řadě ona, že měla tu televizi vyhrát ona, a že to tak nenechá. Utíkala, všechny odstrčila a televizi si držela, že ji už nepustí.
No a tu babu si pak při vysílání těch šotů pozvali do studia a tu televizi jí tam opravdu dali. Za skvělý výkon.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

Odkaz aneb dejte vulvě funkci v komunální politice, zakáže vám couvat z garáže nebo do garáže. Opravdu, kdyby mi tohle podobná samice skotu řekla do xichtu, odepnul bych pásek a přehnul ji přes koleno ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
tomasjedno

#24 Příspěvek od tomasjedno »

To je zase klasický flame vzniklý na principu hry na tichou poštu.
Ve skutečnosti chce jen zavést do stavebních předpisů, aby soukromé pozemky s parkováním/garážováním 5 a více aut byly uzpůsobené k tomu, aby se tam dalo otočit - tedy vjet z veřejné komunikace na pozemek popředu, a vyjet na ni opět popředu.

P.S. Ovšem že je to dobroserství, snaha umožnit plnohodnotné užívání auta i lemplům, kteří neumějí couvat a za volant nepatří, a to na náklady vlastníků dotčených nemovitostí.
EKKAR

#25 Příspěvek od EKKAR »

Hlavně - kolik takovej průjezdní kus cesty zabere z pozemku, kterej by se dal využít k mnohem lepšímu účelu než k pouhýmu "necouvacímu vjezdu" ... Prostě kráča, která nemá nic lepšího na práci, než vymejšlet podobný cypoviny - jediným vhodným nápravným opatřením budiž okamžitý zkrácení řetězu mezi její hnátou a dřezem plným špinavýho nádobí ...
martinkopp

#26 Příspěvek od martinkopp »

EKKAR píše:Opravdu, kdyby mi tohle podobná samice skotu řekla do xichtu, odepnul bych pásek a přehnul ji přes koleno ...
Jasně, stejně jako tenhle mopslík :-)
https://www.youtube.com/watch?v=O_sGlsQkezg
Dekker

#27 Příspěvek od Dekker »

jo je vidět, že se hodně nudí a ještě se asi doslechla, že budou vyhazovat a tak se snaží vykázat činnost i kdyby to byla ta největší 3,14čovina na světě. Pak bude čumět když to projde a začnou na ni lidi házet shnilou zeleninou
EKKAR

#28 Příspěvek od EKKAR »

V tom případě bych byl pro házet zeleninovýma ekologickýma znovupoužitelnýma atrapama odlitýma z betonu ...
GeXeS

#29 Příspěvek od GeXeS »

Myslíš oblíbený zvyk z Blízkého východu - kamenování? Ale ale...
A vůbec, jak tahle subvětev spadá do konceptu vtipné diskuse? Řečnická.
HF_Tech

#30 Příspěvek od HF_Tech »

Pes, který štěká, nekouše.
Tady v diskusi si mopsík dovoluje, ale když pak dojde tvrdý na tvrdý, tak to stejně hodí Burešovi nebo Ficovi a když ten vymyslí podobnou cypovinu nebo zvedne daně, tak drží hubu a krok nebo ho ještě chválí...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“