Kutilovo / Retro ráj - funguje to?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
robos

#16 Příspěvek od robos »

jirka5 píše:Přesně tak! Proto můj příspěvek.
"Holice a další SD" :D :D :D
Na nejakých menších burzách som bol, ale že by som narazil na nejaké ľudové ceny, nemôžem povedať. Ceny mi prišli podobné, ako na internete (e-shopy, aukro, bazoš...). Holt, treba mať dobrý prehľad a vyjednávať.
BOBOBO

#17 Příspěvek od BOBOBO »

Na burzách je to můj základní přístup , nikdy nezaplatím tolik , kolik chce prodejce napoprvé .
barnodaj

#18 Příspěvek od barnodaj »

Nikdy jsem tam nic nekupoval - ukázal mi to prohlížeč jako první řádek, je to v Havířově a v Ostravě? třeba bude o prodejně vědět víc ZVUK2000.

https://www.elfax.cz/261%7C500%7C510%7C ... -----.html

Má ho i Buček, ale ten ho má za dvě kila...

https://www.bucek.name/
robos

#19 Příspěvek od robos »

elfax je môj ďaľší tip. Ale majú to na dotaz, takže je otázne, či ešte dokážu zohnať. Nad 100 kč nejdem (za nový, a kvalitnej proveniencie)
BOBOBO

#20 Příspěvek od BOBOBO »

Nyní jsem přivezl 444lux komplet za odvoz , neposílám , neskladuju .
judeware

#21 Příspěvek od judeware »

V marskách mám (zatím) jen tři pájené vzorky v DIL8. Když odmyslím ojedinělosti, jako MAA115, či TAA765, jedná se o nejmenší integráč, vhodný i pro slepce za prahem reálné dospělosti. :) Nebývají v sat. receiverech s OSD (Pace, Amstrad...) a ve většině novějších z konce éry výroby analogových receiverů. Je to otázka odhadu a štěstí (trefit se). V posledním bez OSD (Strong LT500) už ty NE612 taky nejsou.
robos

#22 Příspěvek od robos »

Ani z elfax-u žiadna odpoveď. Takže poptávam:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 63#1367763
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Behemot »

BOBOBO píše:Na burzách je to můj základní přístup , nikdy nezaplatím tolik , kolik chce prodejce napoprvé .
bude nutný začít používat východní smlouvání - kolik? 30…blabla…tak 40 :wink:

Teď pyčo stěhuju dva sklady najednou, tydlety dementy musíš milovat - nemají ani zlomek představy, co všecko vobnáší i třeba blbý kabely přehrabovat, třídit, vázat, případně umejvat, a skladování taky neco stojí…pak vobčas to 🤐 stěhování, to je nejlepší to už fakt podpálit…a pak eště hromada práce a času a PHM to naložit, dovézt jim to až před držku (aby to celý rozhrabali jak největší prasata, takže znova to uklízet, vobčas to rozmrdajou, jako třeba větráky), vybalit, zase zabalit atd., a voni se budou eště dohadovat vo pětikoruny. Přitom když se kouknu do kšeftu, takovej kabel tam dneska stojí skoro trojnásobek a eště s vlasovejma vodičkama tvl :roll: Nebo větráky, to samý, nejlevnější rejžácká mrtka kolem stovky (cokoli aspoň maličko lepšího třistazmísta), ale budou se dohadovat že 40-50 vočí je strašně moc. To jen tak příkladmo typickej sortiment, kde se budou dohadovat jak malí smradi.

Nejlepší ale je, že pak jdou a vyvalijou nekolik stovek u šmelinářa se žrádlem co nakoupí v Makru paprikový klobásy za 130 kilo a jim to prodává vopečený za 130 kus tvl, bez mrknutí voka. V tech Holicách (a nejenom tam) poslední dekádu absolutně největší vejvar udělají tydle žrádelníci, vůbec bych se nezdráhal prohlásit, že dohromady tech pár podniků udělá výrazně víc jak všeci prodejci dohromady.

Nic, zbyl mi kus padesátky, upletu ze třech kusů pomlátku a jak na mě s těmadle hovnama příjdou, tak tydle pitomce budu řezat jak žito, třeba se nekerejm rožne. U tebe vo tom teda dost silně pochybuju, i kdybych to dělal ocelovou trubkou :roll: :roll: :roll:

Brzo bude nejlepší se pro samý takový na to 🤐 a všecko to hodit nekam do řeky tvl, tržba je tam každej rok horší, za to se tam stahuje stále víc zlodějskýho ksindlu. Lepší jít dva dni do hokny a vydělat víc :arrow:
BOBOBO

#24 Příspěvek od BOBOBO »

Taky jsem tě demente ukecal . :lol: :lol:
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Behemot »

vobčas je levnější vás s tím poslat do prdele s nejakejma drobnejma, aby měl člověk chvílu klidu, dyž příde takovejch 20 denně, to se nedá…páč jinak by fakt došlo na to násilí :arrow:
ransom

#26 Příspěvek od ransom »

Nejseš ty punkovej muzikant? Ti svoje platící obecenstvo zrovna mlátili.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Hejnicek

#27 Příspěvek od Hejnicek »

Behemot
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Behemot »

ransom píše:Nejseš ty punkovej muzikant? Ti svoje platící obecenstvo zrovna mlátili.
platící? čteš to vůbec? :lol:
BOBOBO

#29 Příspěvek od BOBOBO »

Však mi víme , že žiješ od Boha rozdávání . :lol: :lol: proto jsi mi udělal radost . :lol: :lol:
robos

#30 Příspěvek od robos »

Len dopĺňam, že z Kutilovo/Retroráj doteraz žiadna odpoveď, ani na 2x urobenú objednávku cez portál. Neviem, čo sa tam deje, ale pokiaľ ten eshop už neprevádzkujú, patrilo by sa zo slušnosti zavesiť tam oznam.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“