Placení na Zásilkovně

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
josef_novak

#16 Příspěvek od josef_novak »

@Celeron: Jak jsem to zkoušel před chvílí, tak jsem musel vyplnit email a na něj přišel potvrzovací kód. To samé vzápětí bylo s telefonním číslem a SMSkou s kódem, jinak by se aplikace Zásilkovna nerozjela.
Celeron

#17 Příspěvek od Celeron »

Nevím, jak to vzniklo. Registraci do apky jsem dělal už je to nějakej čas a vyplnil jsem všecko a nejspíš i ta validace tenkrát proběhla. Jinak by mě asi apka Zásilkovny v mobilu nemakala při příjmu zásilek.
No hlavně že to funguje, před chvílí jsem poslal kód na Slovensko a už je zásilka na cestě.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

Klasicky bordel, co vznika pri upravach (hlavne) webovych aplikacii. Nejaky udaj v databaze nebol povinny a potom to zmenili. Osetrene to poriadne nemaju, aby to namiesto nezmyselnej chyby vypisalo, kde je problem.
dvorak

#19 Příspěvek od dvorak »

U Zásilkovny mne docela štve, že mají pro placení trvale nastaveny údaje z mé karty, narozdíl od Balíkovny, kde si je vždy pro každou zásilku vyžadují.
Celeron

#20 Příspěvek od Celeron »

Jak to, můžeš si nastavit a uložit karet klidně pět i třeba Google Pay a před vlastním zaplacením si vybereš kterou chceš.
Jirka

dvorak

#21 Příspěvek od dvorak »

Prostě oni mají uloženy ty údaje z karty od prvního podání a již je ode mne příště nechtějí, ostatně takto to funguje i na některých e-shopech, např. Temu.
p32

#22 Příspěvek od p32 »

Meleš nesmysly, právě že na TEMU si můžeš zvolit nepamatovat kartu!
dvorak

#23 Příspěvek od dvorak »

Tak jsem asi tu možnost "nepamatovat kartu" asi přehlédl...
p32

#24 Příspěvek od p32 »

Je to hned pod tím normálním zaplacením.
BOBOBO

#25 Příspěvek od BOBOBO »

Jo taky bych to potřeboval do pc , mi zásilkovna vyhovuje , mám vedle výdejnu a většinou je cenově výhodná . Musím sehnat někoho , kdo mi to nainstaluje .
Celeron

#26 Příspěvek od Celeron »

Všimli jste si, jak Zásilkovna pohoršila v termínech dodání? Léta balík dorazil do výdejny druhý den dopoledne. Z posledních čtyř zásilek dvě dorazily taky druhý den ale až těsně před závíračkou výdejny v 17 hodin. A dvě úplně poslední až třetí den kolem poledne. Když jsem se ve výdejně zeptal, co to je, tak Zásilkovna nasadila umělou inteligenci a PackMany na depech. Už se nedivím. :roll:
Jirka

felixbejk

#27 Příspěvek od felixbejk »

Když si dneska otevřeš aplikaci zásilkovny, tak tam píšou, že bude 3 dny zpoždění a vysvětlení.
kejki

#28 Příspěvek od kejki »

Píšou to už týden.
Valdano

#29 Příspěvek od Valdano »

Při přístupu z počítače na web zásilkovny se už zřejmě nějakou dobu také vypisuje hlášení v černém pruhu nahoře.
Zásilkovna píše:Omlouváme se za možné zpoždění při doručení. Důvodem jsou úpravy procesů na depech, zásilky mohou být zpožděny o 2-3 dny. Na nápravě intenzivně pracujeme.
ransom

#30 Příspěvek od ransom »

Mně furt něco chodí i posílám, a většinou to je do druhého pracovniho dne. Dnes jsem vyzvedával zásilku podanou v pátek.
Dnes mi odešla další z Prahy, tak uvidím zítra.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“