Beton
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Takže včera sádrokartóňáci vyfrkli stropy a dnes to ráno přesádrovali a odpoledne přebrousej. Kurňa a dokonce jsem sehnal na příští středu malíře pokojů, což je dnes ze řemesel asi nejužší profil. Já se snad budu za měsíc stěhovat.
to Behemot: je to obývák se stropem. Ty stropy válečkem neumím, štětka s dlouhejma žíněma mi pouští chlupy, musel bych koupit novou a hlavně chci, aby to k něčemu vypadalo. Dílnu, verandu, koupelnu, WC a chodbu zvládám, ale u nich zase tak moc na nějakým panáku nezáleží.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Váleček pochopitelně s chlupy a vymačkávací mřížkou v nádobě s nátěrem. Osobně nedám dopustit na Triple Red.
Při malování stropu jsi "trochu" od rozprášeného nátěru, zejména když pospícháš a váleček odstředivou silou víc rozstřikuje. Takže čepici a vhodný "skafandr"
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Stěny jsou čerstvej žlutej Hasit štuk, tam asi taky penetraci, pak bílou a nakonec natónovanou. Předěl bílá / barevná cca 8 cm pod stropem, jinak nic jinýho. Penetrace obyč, nebo hloubková? Nechci něco pokálet když vím, jak jsem se na tom zatím nadřel, případně kolik to stálo...
Nátěry mám Primalexem Polar, na náročnější místa Primalex Fortec, na ta úplně nejnáročnější Dulux (tuším EasyCare). Zase to chce volit dle konkrétních podmínek a číst technické listy.
Nicméně vápno je vápno (to myslím zcela vážně, třeba do vlhkého sklepa). Potíž je mj. v tom, že špatně kryje a není otěruvzdorné.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: