nevíte o dostupných digitálních tranzistorech TO92
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
Každopádně z těch seznamů se dají hledat konkrétní typy (myšleno zcela jiné než DTCxxx), které by ev. mohl mít nějaký jiný prodejce.
Ale pořád trvám na tom, co jsem už napsal výš.
Tady je ten odkaz s filtrem.
Jo a abych nezapomněl: jaké Vcc má ten procesor a jaký výstupní proud budeš spínat tím transistorem?
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Jako třeba 10kΩ mezi G-S a třeba 10Ω do G?
Přiznávám, že to nemůžu nějak najít (možná neexistují)?
Díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Pro Michala22 něco takového existuje u výkonových spínačů je to např v pouzdře TO220 a má to v sobě i další bižuterii. Jen teď označení nevím z hlavy. Pro malé proudy jsem to ještě neviděl.
Ušetřily by se dva odpory, které tam naši konstruktéři dávají pořád dokola.
Prošel jsem OnSemi i Diotec, obě firmy dělají digitální bipoláry, ale FETy asi fakt ne.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
V provedení BSS138P,215 snese až 360mA, 0,9 ohm Rdson je dobrý, Ugs má hodně nízké (i pro 1V5 logiku stačí).
Jako už se hodně objevují třeba DMG1012, DMG1013, ale BSS138 je furt držák
- martinkopp