Jezdí jako Turek !

Konec všeho vyřešeného, ale taky nerozumného, nesmyslného a nevhodného. Automatické smazání po 14 dnech.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#16 Příspěvek od BOBOBO »

Ten fabiotrouba vletěl do křižovatky na plný pecky a jaxi na rohu je budova , tak je šumák , zda jel kdos rovně či doleva . Přitom jak letěl rozhodně nemohl nijak kontrolovat svou jízdu .
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Hubert_79 »

Což ovšem nic nemění na faktu, že kdyby Turek neprasil odbočovacím pruhem, tak se nestalo vůbec nic.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
samec

#18 Příspěvek od samec »

Hubert_79 píše: 14 črc 2026, 22:25 Jistě. "Saniťák" měl předpovídat, že někdo podjede kolonu čekajících vozidel pěkně odbočovacím pruhem a vletí do křižovatky jak šutr...
Napríklad nejaká iná sanitka?
ok1hga

#19 Příspěvek od ok1hga »

dovolím si napsat několik faktů a namalovat mapku místa . . .
. . . zdravotnická fábka měla podle videa zapnutou sirénu, ale majáček není vidět
. . . zdravotnická fábka jela po tramvajovém pásu a né po normální vozovce
. . . ulice Ječná i Sokolská jsou jednosměrky
. . . fábka jela po Ječné v protisměru
. . . ze Sokolské byla zelená
. . . Ječná měla červenou
. . . obě auta jela jako hovada, podle videa nikdo nebrzdil
. . . obě auta porušila hned několik pravidel

jsem zvědavý jak to policie vyšetří, ale myslím, že by měli být potrestáni oba . . .
Přílohy
Ječná-Sokolská.jpg
Ječná-Sokolská.jpg
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

ok1hga píše: 15 črc 2026, 00:18 dovolím si napsat několik faktů a namalovat mapku místa . . .
...
jsem zvědavý jak to policie vyšetří, ale myslím, že by měli být potrestáni oba . . .
Auto jedoucí pod majákama NEMUSÍ dodržovat všeobecný předpisy, ale jeho řidič přitom musí zajistit, aby neohrozil další účastníky provozu. Omezit je může. Sirénu taky zapnutou mít může, ale nemusí. A naopak je povinností VŠECH OSTATNÍCH ÚČASTNÍKŮ SILNIČNÍHO PROVOZU - TEDY I HRANATÝHO SOUDRUHA DOLFIHO SIEGHAJLA těmto vozidlům umožnit co nejvolnější průjezd. Soud bude posuzovat, jestli řidič převozní služby dodržel svoje předpisy - a jestli je dodržel i hranatej pověřenec ve svým švarce G-wágenu. A já si myslím, že vzhledem k tomu, jak a kudy jel nácek těsně před křižovatkou = jel pruhem aktuálně žlutým vodorovným značením upraveným na výhradní odbočení doleva a na konci pokračoval rovně s úmyslem předjet ostatní vozidla spořádaně používající pruhy pro přímej průjezd a zařadit se před ně, tak vina půjde z největší části za ním. Bohužel ho podrží imunita, takže o jeho potrestání si budem muset všichni nechat jenom zdát - ale výrok o vině nejspíš padne. A určitě to nebude 50:50, jak by se někomu líbilo. Neříkám, že by v případě, že by nácek pokračoval v odbočení doleva, nemohlo dojít ke kolizi s převozákem, přijíždějícím zleva po kolejovým pásu - ale pravděpodobně by neměl takovou rychlost a tím i kinetickou energii, jako když se pod plným plynem vychcánkovsky snažil předehnat všecky ostatní v průjezdním pruhu a udělat jim myšku před čumák ... Na převozáckou fábulu by tak náraz nejspíš neměl tak devastující účinek.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BOBOBO

#21 Příspěvek od BOBOBO »

Zase žvaníš nesmysly , takto se chová mnoho řidičů . Vždyscky mne to na sere , když jedu v poctivě v přímém pruhu a z leva nás předjíždí vychcánci a cpou se do pruhu . Nedochází tím ke zrychlení provozu , ale naopak ke vzniku kolizních situací . Tato situace je míněna na ucpanou cestu , ne pro svině .
Zrovnatak je de bilita , že neubral . Už někoho v Práglu vidím , jak jede na zelenou 30 . Boha . Takto se chová téměř celý automobilní národ . :roll: :roll:
STÁLE MI NECHODÍ SMS I KDYŽ MÁM SNAD VŠE ZAŠKRTÁNO .
radioelectrum

#22 Příspěvek od radioelectrum »

Není v zákoně dáno že motoristi s velkým M jsou osvobozeni od dodržování předpisů na pozemních komunikacích? To by přece dávalo smysl?
p32

#23 Příspěvek od p32 »

Kód: Vybrat vše

Po tramvajovém pásu jede nemocniční vozidlo Škoda Fabia s aktivní hlasitou sirénou. 
Tak to bych chtěl vidět právě neřidiče, jak by toto pobrali. A ten majáček stejně neblikal.
A mimochodem, cpát do diskuse o nehodě své divné názory na barvu vlasů a velikost vlastního kokota je taky dost divné.
ok1hga

#24 Příspěvek od ok1hga »

p32 píše: 15 črc 2026, 07:31 A ten majáček stejně neblikal.
. . . na žádném dostupném videu jsem neviděl majáky blikat

. . . paragrafy:
https://www.youtube.com/shorts/wz_5rFsKdlk
DedVseved

#25 Příspěvek od DedVseved »

Nějak jsem nabyl dojmu, že se toho nic nerespektujícího ču​ráka zastávají jemu podobní.
bu2520

#26 Příspěvek od bu2520 »

Jakýkoliv osman mi může být ukradený , ale jezdíte takhle někdy po Praze ? Já sice vyjímečně ,ale takové to podjíždění popřípadě jízdy po tramvajových pásech atd je naprosto běžné. Že tam je jakési zůžení pruhů teď někde psal jakýsi "dopravní expert", že to značení tam nebylo uplně košer a narychlo se opravovalo atd. Tím chci říct, že je v Praze poměrně běžná bouračka a nebýt to papaláš z partaje na kterou se jako na slabý kus zaměřila média se správným názorem , pes by po ní neštěk. O to je horší že se to vlákno nechá na webu, pro který není určeno. Třeba se to někdy podaří zautomatizovat aby moderátoři neměli tolik starostí .
Pikofarad

#27 Příspěvek od Pikofarad »

Turek má smůlu že je tam x kamer a záznam potvrdil prasárnu kdy z odbočovacího pruhu vlevo zabočil vpravo aby nemusel čekat v koloně.Jezdí jak čuně ale na sítí nabádá řidiče k opatrné jízdě :lol:
josef_novak

#28 Příspěvek od josef_novak »

Pro neblikače: svítící střecha nalevo je maják
blik.jpg
blik.jpg
Hill
Administrátor

#29 Příspěvek od Hill »

Od hnutí motoristů jsem čekal, že bude užitečné v tvorbě zákonů, jejich sjednocení se sousedními zeměmi, kde i přesto, že jejich dopravní předpisy jsou jasné, bez zbytečných odvolávek a jiné předpisy, mají vše v jednom, přesto jsou typicky o 70 % tenčí. A přes to všechno nemají advokáti strach o existenci.
Jasně: slibem nezarmoutíš, dokonce ani volebním...

Po Praze jsem si dost pojezdil a zakličkoval kvůli zmatenému či chybějícímu, nebo jinak ukradenému, značení (a to už dávno v dobách přednavigačních, jaké by to bylo s navigací, radši ani nezkouším; Luboš z Barrandova ví...). Ale na to není ani potřeba Praha, či noční cesta objížďkami od Chemnitz na Klínovec, úplně stačí Jičínsko.
Omlouvám se za převrácenou stranu, chvíli předtím, než jsem včera sedl ke klábosnici, jsem otestoval brzdy (a za mnou několik dalších), když nám jeden mastodont vyjel z boční, a ještě vedlejší, ulice do jednosměrky v protisměru. Bez ohledu na dopravní značení, přednost, přikázaný směr jízdy - a ještě zleva. Prostě to byl čerstvý zážitek.
Řidič se vztekal, že neprojede, ale za námi rostla fronta, tak zacouval zpět a radši jsem ho pustil před sebe, aby ho stejná blbost nenapadla znovu. Měl to totiž do centra jednosměrkami o 600 metrů delší cestu a asi se mu těch 120 metrů v protisměru už víckrát povedlo projet. Nebo si ještě nezvykl, vždyť ty jednosměrky jsou tam teprve od loňska kvůli uzavírkám. Někdy mě zamrzí, že nevozím kameru, ale ještě ne tolik, abych si ji pořídil.

Pokud jde o zipování, to se dobře nacvičuje na šestnáctce silnici u Úlibic, kde je třeba stáhnout dva pruhy do jednopruhého kruháku. Už se to dost zlepšilo, přesto jsou dodnes někteří proti tomu, pustit zleva před sebe někoho, kdo právě přijel, zatím, co oni v pravém pruhu už dobu poskakují. Jistě, příliš spravedlivé to z tohoto pohledu není, ale, kde to umí, tam to nezdržuje. Můžete se sázet: pustí, nepustí, umí zip, nebo neumí?
Někteří to dotahují k dokonalosti tím, že pro jistotu levý pruh zablokují už půldruha kilometru předem, aby do něj nikdo nevjel. Ovšem, pokud by bylo potřeba pustit něco s houkačkou a majákem, je to výhoda, uhne jen ten jeden. Dva plné pruhy a záchranářská ulička v těchto místech moc dohromady nejdou - když jsou pruhy plné až k pumpě, je maják, který se vynoří nad horizontem, vidět (a siréna slyšet) dost pozdě, takže ulička vzniká pomalu.

Ale klid, toto vlákno půjde do pryč ještě tento týden. Bohužel to zautomatizovat zatím nejde, to bychom museli nechat sledovat seznam jmen všech mediálně známých osob(ností a nechat mazat každé vlákno, v němž se některé jméno objeví. Každopádně teď vychytáváme mouchy novému fóru (a to i domnělé, vycházející z lamaismu). Jednotit zbytečnosti začneme, až ten nápor opadne.
JiriTom

#30 Příspěvek od JiriTom »

DedVseved píše: 15 črc 2026, 07:54 Nějak jsem nabyl dojmu, že se toho nic nerespektujícího ču​ráka zastávají jemu podobní.
Nejen zde...
Význam slova dezolát: Člověk náchylný k podlehnutí konspiračním teoriím, šířící dezinformace, nepátrající po pravdě a souvislostech, následující stádo. Dezolát má ve všem jasno, nikdy nepochybuje...
Zamčeno

Zpět na „Koš“