Ovladač otáček ventilátorů místo disketovky + chladič CPU

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stepa »

Jezisi, tohle bych vubec neresil...tak hodis do serie nekolikawatovej odpor. Podle BIOSu to pujde urcite, ale musi to ten bios podporovat. Jinak jsou nato takovy opicarny jako Speedfan, MBM, atp.
kybrex
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od kybrex »

Hmm. Právě, že regulace pomocí těch prográmků se chci zbavit (teď mám speedfan) a jen si pomocí nich monitorovat teploty a podle potřeby štelovat sám. :) S tím odporem to je dobrej nápad, ale mrknu se, jestli není něco takovýho s manuálem. Nerad do něčeho fušuju.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od stepa »

Jakej manual zase?

kybrex píše:Nerad do něčeho fušuju.

V tom pripade ses na blbym foru :?
kybrex
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od kybrex »

Myslel jsem jako s manuálním ovládáním otáček, o kterým je tu sem tam řeč. Nevím, jestli jsem na blbým fóru, ale přišlo mi rozumný zeptat se někoho, kdo tomu rozumí víc než já. A myslím, že ten, kdo si troufne do něčeho fušovat už musí mít i víc znalostí a hlavně zkušenosti a o ty mi jde, protože já jich mám zatím sakra málo. :lol: jo pak jsou jiní fušaři, který dělaj machry a pak to tak podělají, že by jim člověk urazil obě ruce, ale podle toho, co si tady pročítám na fóru, tak lidi, co tu radí včetně tebe vypadají nanejvíš věrohodně. Jinak bych se tu neradil. 8-)

Jinak ten chladič, co jsi mi doporučil je až asi na 2 výjimky vychvalovanej do nebe a teploty i na radiátorech typu Prescott klesly. :lol: Pár lidí sice říkalo, že chladí málo a řve, ale podle mě se bude jednat o někoho, kdo o tom ví prd a zřejmě tam jen plesknul chladič a fertig. Pastu tam nemá a kdoví, jestli to vůbec připojil. :roll: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“