Přesně tak sršení ve VN tRafu, vadné VN trafomisumi píše:na synchronizaci bych to nesváděl.Kdybych si mohl zakroutit jasem,nebo G2 .Je to spíš sršení VN-není cítit ozon?Je něco slyšet?Na 99% VN-anoda obrazovky až k vn trafu.Všimněte si,že je to větší ve světlejších plochách
Čo si myslíte čo je vadné?
Moderátor: Moderátoři
-
Ivan 2222
misumi píše:na synchronizaci bych to nesváděl.Kdybych si mohl zakroutit jasem,nebo G2 .Je to spíš sršení VN-není cítit ozon?Je něco slyšet?Na 99% VN-anoda obrazovky až k vn trafu.Všimněte si,že je to větší ve světlejších plochách
Zdravím, ideš nato dobre, ale vravel si 35 rokov praxe, tak sa niet čomu čudovať. Ja skôr čakám že sa ozve jeden anonym (zúčastnený snáď tušia o koho sa jedná) chcem počuť jeho názor.
Ešte k otázkam: "není cítit ozon?" - nie. "Je něco slyšet?" - pre bežného uživatela (sledovača telky) nie, po odkrytovaní telky je niečo "jemné" počuť. (ďalej nenapoviem).
P.S.: posledné príspevky - ja sa nepýtam čo mám vymeniť, ale čo si myslíte čo je vadné? (telka je dávno u zákazníka opravená).
-
Ivan 2222
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ivan 2222 píše:A čo vadí to? porušujem nejaké pravidlá? Snáď nie. Nemusia byť všetky príspevky: mám pokazený televízor, poraďte mi čo s tým , do elektroniky príliš nerozumiem.
Mě to spíš připadá, že děláš chytrolína. Podařilo se ti něco opravit, vyfotíš to a čekáš jestli jsi opravdu nejchytřejší. Podle fotky se dá jen tipovat, co by to mohlo být, stejně se projevující závadu může dělat několik věcí. Proto se při opravách používá měřák a netipuje se a následně slepě nemění součástky.
-
Ivan 2222
jezevec píše:Ivan 2222 píše:A čo vadí to? porušujem nejaké pravidlá? Snáď nie. Nemusia byť všetky príspevky: mám pokazený televízor, poraďte mi čo s tým , do elektroniky príliš nerozumiem.
Mě to spíš připadá, že děláš chytrolína. Podařilo se ti něco opravit, vyfotíš to a čekáš jestli jsi opravdu nejchytřejší. Podle fotky se dá jen tipovat, co by to mohlo být, stejně se projevující závadu může dělat několik věcí. Proto se při opravách používá měřák a netipuje se a následně slepě nemění součástky.
Chytrolína tu robíš ty, hoci si moderátor a servisák, nič svetoborné som ešte od teba nečítal.
Podařilo se ti něco opravit, vyfotíš to a čekáš jestli jsi opravdu nejchytřejší: si na omyle ale nevadí.
Podle fotky se dá jen tipovat, co by to mohlo být, stejně se projevující závadu může dělat několik věcí: no veď áno, ja som písal že sa nejedná o bežnú chybu.
-
Ivan 2222
-
Ivan 2222