Co to je za přenosku?

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
SIDTIM

#16 Příspěvek od SIDTIM »

Byl jsem u mnoha koncertů, mix většinou nakrmený mnohem více, jak 8 vstupy, konkrétně, jeden z koncertů "Čtvrtstoletí Synkop" jsem organizoval v 86. roce v Brně (pomáhal ještě zvučit Petr Werner). Jinak Lešek a Radim jh. toho moc nepotřebovali :lol:
Jenom Olda měl baterii 5 kláves, na kterých ho doplňoval P. Pokorný, a vše většinou tlačili ve stereu. Nepočítám stereo výstup z Ovationu Miloše Makovského, zpěvy, baterie kolem škopků J. Rybáře, basu, cello,zpěvy.
I v r. 83. na koncertu "Křídlení" i s hostem M. Vargou měli zapráskaný mix, odhadem 24 šavlí. To "projectorman" byl na tom líp, 2 diaprojektory, jedna 35, světla.

No, ale to už jsme zase dost daleko od gramovložky, o které se rozepsal PCman.
..a co shoří, nezhnije..!
Sendyx

#17 Příspěvek od Sendyx »

Byl jsem v 1986 v Ostravě na 25 let, myslím byli 2, 3 hosti a doopravdy bylo v mixu 8 šavlí. Klávesy byly skoro určitě mixnuty na pódiu. Tuším měli nějaký 12 nebo 16 šavlový pult - něco jako VestaFire, Mitec, to by si možná vybavil kolega... jestli s nima byl Werner, doopravdy netuším. Taky mohly klávesy jet mimo fadery, nějakým stereo in nebo returnem.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Oldradio »

Gramofonové závody při výrobě vinylových desek nabízejí způsob záznamu jak DMM, tak klasický řez do laku, zřejmě obě metody mají své pro a proti. Když jsem poprvé slyšel Supraphonskou desku, nahranou metodou DMM, tak to byla dynamika jako sviňa. Léta na gramofonové hraní používám sestavu gramce Tesla MC400, zesilovač Trasiwatt TW40 a bedny ARS844. A stále je to kvalita, i když gramec má v poslední době potíže s udržováním otáček.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“