Rapidně spadla rychlost zápis/čtení HDD

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
xxxe

#16 Příspěvek od xxxe »

Nastavený to je tak jako jsem to měl vždy.Základovka to je A7V8X.Musím vypnout IDE BOOT ,protože jinak nenajede win co mám na S-ATA .Ale to jsem tak dělal vždycky a chodilo to.
Standa99

#17 Příspěvek od Standa99 »

Pises, ze v BIOSu mas vse O.K. a cerstve nainstalovane Windows. Podle desky mas VIA chipset a nevim jestli pouzivas VIA Hyperion ovladace (4in1). Ale i na ty Microsofti by to melo bezet.

V jine desce pises, ze to fachci, takze to vypada na divny radic ve tve zakladni desce.

Kazdopadne bych zkusil ty VIA ovladace (pokud je nemas).
xxxe

#18 Příspěvek od xxxe »

Standa99 píše:Pises, ze v BIOSu mas vse O.K. a cerstve nainstalovane Windows. Podle desky mas VIA chipset a nevim jestli pouzivas VIA Hyperion ovladace (4in1). Ale i na ty Microsofti by to melo bezet.

V jine desce pises, ze to fachci, takze to vypada na divny radic ve tve zakladni desce.

Kazdopadne bych zkusil ty VIA ovladace (pokud je nemas).

Jo,ty používám.
Je to už vyřešený,nakonec to dělal bios.Instaloval jsem win snad už 10x na tuhle desku a že mám S-ATA a na něm sistem,tak jsem musel zakazovat IDE boot,nemakalo to nikdy ani když jsem přehazoval IDE primar nebo sec. a najednou si deska nějak vzpoměla po 3 letech že prostě nepojede ten ATA dokuď nenastavím jako IDE slave v biosu.Jsou to někdy kravinky a dokážou pěkně nas....

Jinak díky za rady všem zůčastněným. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“