Veľmi rád by som ťa spoznal...najmä tvoje neohraničené vedomosti z tejto oblasti.
Už sa neviem dočkať tvojho príspevku....kámo.
Zistíme čo si za farjera
Moderátor: Moderátoři
realista píše:Devo70, som zvedavý čo vieš ty z elektrotechniky ked si taký odvážny a zhadzuješ mnoho ludí o ktorých nevieš ani prd a od ktorých sa musíš ešte veľa učiť.
Veľmi rád by som ťa spoznal...najmä tvoje neohraničené vedomosti z tejto oblasti.
Už sa neviem dočkať tvojho príspevku....kámo.
Zistíme čo si za farjera
Devo70 píše:Čo sa týka spoznávania, s anonymami sa nebudem baviť. Dnes si realista nabudúce niekto iný. Riadne sa zaregistruj a potom sa uvidí.
zawin mimo jiné píše:...a prave mozno to je ten problem, ze tu sa zaciatocnici boja pisat, lebo ich hned zbuzeruju... tak potom radsej daju prednost nasemu foru... to je moj nazor.
helios píše:To realista:
celý internet je preplnený anonymami so superegami, ktorí chcú určovať iným, čo je správne alebo nie. Z môjho pohľadu sa taký anonym nelíši od spamového robota. Ak si za svojim názorom stojíš, nehanbi sa pod svoj názor podpísať pravým menom. Inak nechci po ostatných, aby ťa brali vážne...
realista píše:helios píše:To realista:
celý internet je preplnený anonymami so superegami, ktorí chcú určovať iným, čo je správne alebo nie. Z môjho pohľadu sa taký anonym nelíši od spamového robota. Ak si za svojim názorom stojíš, nehanbi sa pod svoj názor podpísať pravým menom. Inak nechci po ostatných, aby ťa brali vážne...
Teba sa to natýka, tak sa nezastávaj človeka ktorému idú prsty na klávesnici rýchlejšie ako rozum!
somebody from svetelektro píše:A čo sa týka elektroworld, Nie všetci sa vyznajú do problematiky tak ako ohurujúco píšu.
Každý má právo sa vyjadriť, ale nikoho by som nepodcenoval ani nestrápňoval.... je to prejav menej inteligentných ľudí.