Forum SVETELEKTRO

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
realista

#16 Příspěvek od realista »

Devo70, som zvedavý čo vieš ty z elektrotechniky ked si taký odvážny a zhadzuješ mnoho ludí o ktorých nevieš ani prd a od ktorých sa musíš ešte veľa učiť.

Veľmi rád by som ťa spoznal...najmä tvoje neohraničené vedomosti z tejto oblasti.

Už sa neviem dočkať tvojho príspevku....kámo.
Zistíme čo si za farjera :wink:
Andrew180

#17 Příspěvek od Andrew180 »

preboha vy snáť beriete moje názory vážne? veď ja len chcem trochu rozveseliť zlý deň berte moje príspevky z nadhľadom niesom žiaden psychopat čo sa chce zabiť mikrovlnkou :lol:
Maskot

#18 Příspěvek od Maskot »

Pro zawin.
Take jsem tam nakoukl,pises o neochote radit,osobne jsem se elektrikou zivil cely zivot,po precteni rubriky VN u Vas mne ale dostalo.Co radit cloveku kterz chce merit 100 kV a nevi ani zbla o tom co vlastne chce.Myslim,ze tohle hranici s navadenim k sebevrazde.Kde je v tom zajem o elektriku?V tom jak velkou jiskru to udela?Nebylo by lepsi snazit se pochopit jak funguje treba to mereni proudu a napeti?Nechci pusobit jako mentor,kazdy ma vedet sam co a jak,jen ze sve zkusenosti bych rad vsem takovym eletronikum jen rekl,ze elektronika nejsou jen jiskry.A naposledy nazor,zacinat se ma s baterii a ne s VN a zarizenim pripojovanym do site.Tem kteri zacinaji a rozumne poradi kazdy z nas tady rad.A jeste pro Tebe osobne,necitis zadnou zodpovednost za to co tam na Vasem Webu je?Pokud jsem se nekoho svym psanim dotkl omlouvam se.
Devo70

#19 Příspěvek od Devo70 »

realista píše:Devo70, som zvedavý čo vieš ty z elektrotechniky ked si taký odvážny a zhadzuješ mnoho ludí o ktorých nevieš ani prd a od ktorých sa musíš ešte veľa učiť.

Veľmi rád by som ťa spoznal...najmä tvoje neohraničené vedomosti z tejto oblasti.

Už sa neviem dočkať tvojho príspevku....kámo.
Zistíme čo si za farjera :wink:

Čo sa týka tejto témy, ktorú som založil tak k môjmu názoru sa pripojilo nemálo členov tohoto fóra. Nikoho som konkrétne nezhodil, len som poukázal na na jedno "zábavné fórum", ktorého si pravdepodobne členom. Vôbec som netušil, ako sa to rozvinie. :)

Z elektrotechniky asi niečo viem, keď som vyučený mechanik MaR. A veru aj prax nejakú mám. A kým som sa doma do niečoho pustil, riadne som to naštudoval z literatúty a webu. A keď som nepochopil zapojenie, ani som sa do toho nepúšťal. Na rozdiel od iných, ktorí niečo ublastia, nefunguje to a ich výtvory končia u mňa na stole na oživenie.

Čo sa týka spoznávania, s anonymami sa nebudem baviť. Dnes si realista nabudúce niekto iný. Riadne sa zaregistruj a potom sa uvidí.
Peterseal

#20 Příspěvek od Peterseal »

No ten de*il s MOTom je supa!
realista

#21 Příspěvek od realista »

Devo70 píše:Čo sa týka spoznávania, s anonymami sa nebudem baviť. Dnes si realista nabudúce niekto iný. Riadne sa zaregistruj a potom sa uvidí.

To snád hovorí samo za seba..... čo máš 5 rôčkou? Bojíš sa cudzích ludí? Potom čo tu robíš?

Najskôr si premysli čo napíšeš. Potom už je neskoro ľutovať. To by si už tiež mohol vedeieť...

Odteraz som zvedaví na tvoje príspevky na tomto fóre....kámo. :wink:
Devo70

#22 Příspěvek od Devo70 »

To realista: si provokatér a týmto končím našu debatu. :doublefuck:
realista

#23 Příspěvek od realista »

Devo70 ja nie som provokatér ale realista!
Odteraz si dobre rozmysli čo napíšeš.... aby si sa náhodou nekopol a tým sa nestrápnil pred všetkými.
Uvidíme či si tak frajer na akého sa tu hráš a koľko ti to potrvá....:wink:
helios

#24 Příspěvek od helios »

To realista:
celý internet je preplnený anonymami so superegami, ktorí chcú určovať iným, čo je správne alebo nie. Z môjho pohľadu sa taký anonym nelíši od spamového robota. Ak si za svojim názorom stojíš, nehanbi sa pod svoj názor podpísať pravým menom. Inak nechci po ostatných, aby ťa brali vážne...
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Hill
Administrátor

#25 Příspěvek od Hill »

zawin mimo jiné píše:...a prave mozno to je ten problem, ze tu sa zaciatocnici boja pisat, lebo ich hned zbuzeruju... tak potom radsej daju prednost nasemu foru... to je moj nazor.

Sám víš, že začátečník a začátečník je někdy obrovský rozdíl. Někdy je ale ta hranice poněkud nejasná a gumová, ona na to jasná šablona není, jak se má kdo v jakém oboru vyvíjet.
Jeden se chce něco naučit a něco pro to udělat a určitě tu radu najde.
Druhý chce být hned hvězdou, ale proč se snažit? Že si ukousl víc, než může spolknout? Ať to za něj vymyslí někdo jiný. A nejednou je to opačně - nerozumí tomu, co tu našel za rady, a, když zbuzeruje právě ty, kdo se mu pokoušeli pomoci, obvykle se mu to vrátí jako bumerang. Stačí si projít některá starší vlákna, je to tam.
Jak už jsem psal o té nejasné hranici, u každého se hned nepozná, jak je daleko, tedy co mu pomůže a co pro něj je už španělskou vesnicí. Ale to se projevuje i na tvých stránkách, hrůzu například budí to, kolik začátečníků je okouzlených vysokým napětím (ono vlastně úplně stačí i síťové) a rovnou se tak zařadí do té druhé skupiny, kde je sprdnutí na místě, dokud žije, protože na to nastačí jen oprásknout návod, na to se musí vědět hodně i o hrozících nebezpečích a mít vypěstované určité návyky, které jim mohou zachránit život.
Protože chci přát bohatý život tvým stránkám, měli by si ho zachovat hlavně jejich uživatelé, tahle osvěta ti tam nějak chybí.
realista

#26 Příspěvek od realista »

helios píše:To realista:
celý internet je preplnený anonymami so superegami, ktorí chcú určovať iným, čo je správne alebo nie. Z môjho pohľadu sa taký anonym nelíši od spamového robota. Ak si za svojim názorom stojíš, nehanbi sa pod svoj názor podpísať pravým menom. Inak nechci po ostatných, aby ťa brali vážne...

Teba sa to natýka, tak sa nezastávaj človeka ktorému idú prsty na klávesnici rýchlejšie ako rozum!
helios

#27 Příspěvek od helios »

realista píše:
helios píše:To realista:

Teba sa to natýka, tak sa nezastávaj človeka ktorému idú prsty na klávesnici rýchlejšie ako rozum!

Keďže som rovnoprávnym účastníkom tohto fóra, ku podobným rozbrojom zvyknem zaujať stanovisko. Toto je moje právo.
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
iwo1222
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od iwo1222 »

tiez som prispievatel na forum svetelektro,
somebody from svetelektro píše:A čo sa týka elektroworld, Nie všetci sa vyznajú do problematiky tak ako ohurujúco píšu.
Každý má právo sa vyjadriť, ale nikoho by som nepodcenoval ani nestrápňoval.... je to prejav menej inteligentných ľudí.

cize ja na tomto fore by ste sa mali zamysliet, ked hned odsudzujete novacikou za najvacsich kktov sveta a podla mojho zistenia aj ich odsudzujete a odsuvate na druhu kolaj, sak aj vy ste raz zacinaly a k vam sa urcite nikto tak nespraval, sa UVEDOMTE SA PRE BOHA ZIVEHO

len tolko som chcel... peace
stepa
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od stepa »

No nechtel jsem se do toho zapojovat, ale asi to jinak nedopadne. Uz by to mohlo stacit, stejne tim utocenim nic nevyresite...nekdo se pobavil, rekl k tomu svoje. Nekdo tady prohlasoval ze je demokracie, tim bych skoncil a tohle vlakno zamknul, protoze to vypada, ze budou litat trisky.

Ale kdyz jsme se ucili jezdit na kole, tak jsem zacinali vsichni na odstrkovacich a postupne prechazeli na vetsi. Tak to funguje i u elektroniky. Preci nemuzu zacinat na VN, to je fakt o rakev. Kdo chce, tak si z toho neco vezme, kdo ne, je to jeho vec. HOWG
realista

#30 Příspěvek od realista »

stepa úplne s tebou súhlasím. Vidno že aspoň niekto vie uznať rozdiely medzi prispievateľmi a nerobí si z neskúsených srandu.

stepa....škoda že tu nie je viac takých ako ty :wink:
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“