breta1 píše:pokud nejsi příliš zběhlý, tak slovíčka "kopni to do něčeho" a "grafický editor" tě moc nenavedou.
Zkus toto, pokud nemáš možnost použít spec softwarea pokud máš W 2000, W XP..- otevřený dokument v PDF zkopíruj do schránky (nahoře na liště zvolím velikost 100% potom je tam symbol foťáku v rámečku na který 1x myší kliknu, pak najedu do obrázku a podržím levé tl. myši a táhnu- orámuje se mi potřebný obrázek k přenesení), po puštění tl. myši to napíše, že se vybraná plocha zkopírovala do schránky. Pak přes START-PROGRAMY-PŘÍSLUŠENSTVÍ-MALOVÁNÍ se otevře prázdný obrázek, dej CTRL V a obrázek se objeví, potom dej na horní liště volbu "překlopit či otočit - překlopit vodorovně a je to, volbou tisk se hned může tisknout. Je možné též ihned vytvořit i negativ (volba invertovat barvy). Je samozřejmě možné si pohrát s volbou velikosti měřítka v PDF a poté v "malování", ale na to už přijdeš.
Nechť prominou ti zběhlí a doufám že se autor "drabek06" neurazil když je to takhle polopatisticky (a snad částečně srozumitelně napsáno)
Nevím, zda mám nějaký divný Acrobat, ale když použiji tvou metodu, kdy stisknu symbol foťáku a táhnu myší, udělá se mi rámeček, ale to je asi tak vše. Nic mi to o skopírování nenapíše, tak co s tím včíl. Jak tedy vyjmout ten obrázek PDF??
Ale já mám rád, když je to naspané polopaticky a ten, kdo to zná to jen přeskočí jde dál. také se tomu kdo něco neví, snažím to popsat co nejpodrobněji