Mikrovlnka a výbojka

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jandu

#16 Příspěvek od jandu »

Max. tak etiopské.... tie sa aj na rekreaciu posielali pomocou pohľadnice ako "známka".
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ZdenekHQ »

Mám dojem, že pokud je otvor menší než desetina délky vlny, už by měl bez problémů fungovat jako stínění. Teoreticky přiskřípnutá utěrka vytvoří štěrbinu a ta zářit může.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
patt_01
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od patt_01 »

Si pamatuju když sem byl malej jak babička dala do mikrovlnky snad vajíčko a ono bouchlo a vyrazilo dvířka, něco tam prasklo a děda to pak ještě opravoval :D myslel si že v mikrovlnce je obyčejný topný tělísko a menší škvíra mezi dvířkama nevadí 8O , ještě že ji brzo vyhodili :)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ZdenekHQ »

Babičku ?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
jardajar

#20 Příspěvek od jardajar »

Tohle by mohlo být o ústa. Něco vyrazí sklíčko, ale trouba jede dál... Babička to jde vypnout a mrkne se, co že tam hřeje. :D Pokusy bych dělal jedine v originální troubě. Tohle bych si určitě netroufal. :D Ale kloubok dolů, rentgenuje si součástky jakoby se nechumelilo. 8-)
kevin_mitnick

#21 Příspěvek od kevin_mitnick »

Cust píše: Takhle se běžně kontrolovali magnetrony - případné výboje. Nevím o tom, že by pak někdo trpěl očníma problémama. Každopádně je fakt, že v okolí očí se tkáň ohřívá mikrovlnama nejlépe :-)

Jen si u toho divani vynechal dve dost podstatne veci. Dirka musi mit prumer mensi nez je setina vlnove delky zareni 1,25 mm a na ocich bys mel mit specialni bryle s pokovenymi skly... Byl jsem poucen ocnim lekarem, ze pohled do otevrene mikrovlnky muze trvat max. 5 vterin. Pak uz neuvidis ani tu mikrovlnku
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“