MilanUV píše:... A kdybys to opravdu chtěl, tak pošleš dotaz na prodejce nebo rovnou na výrobce...
...asi jsem měl uvést i důvod pro jaký účel tu výbojku hledám,což nyní napravím.Potřebuji vytvrzovat UV lak,UV pryskyřici a UV lepidlo,na což potřebuji,aby výbojka byla schopna vyzářit UV-A o výkonu 35-150mW/cm2 na což disco lampy nestačí.Zkoušel jsem i lineární zářivku od NARVY 18W/009UV a ani za 1,5hodiny jsem lak nevytvrdil,proto jsem hledal výbojku s uvedenou watáží.Oslovil jsem samozřejmě i nějaké firmy,ale ono jich zase na našem území tolik není co by se tím zabývali (v klasickém elektrovelkoobchodě to nevedou a lampy do solárí a diskoték jsou taky na nic),takže zpětná odezva byla žalostná,takže jsem hodil dotaz sem,zda nikdo ze zdejších lidí neví o nějakém dodavateli,případně nemá takovou výbojku na prodej nebo i výměnu za něco jiného ...
Dneska jsem snad už našel firmu,která mi slíbila poslat nějakou nabídku vhodných 400W UV rtuťových výbojek,takže uvidíme co v pondělí nabídnou ....
A co se optat na kontakt v nějakém autoservise, kde mají podobné zařízení na laky/tmely a lepení trhlin v čelních sklech? Kontaktovat servis toho zařízení a popřípadě se optat na cenu výbojky jako ND - tohle jsou hooodně specializované díly a asi nebudou běžně ke koupi, byť po internetu jde koupit skoro cokoliv...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě

!!!