Já se stavbou zesu začnu až cca za měsíc ...
Subwoofer
Moderátor: Moderátoři
Kdyz das repro pro uzavrenou ozvucnici do bassreflexu, tak to uplne zazdis...repro to nebude stihat, dojde ke ztrate hloubek, zvuk nebude tak cisty, ale zastreny.
Z toho ci jsi napsal, jsem pochopil, ze chces vystup ze zesilovace radia pripojit na vstup zesilovace SW.
ale je asi hovadina něco zeslabovat a pak to zase zesilovat co
Jinak je to tohle rádio http://internetovy-obchod.aloki.cz/autoradio-sony-cdxs2250/ (nemám ho ještě doma ..... budu ho brát od bratránka
PS na jednych stránkách jsem našel tohle:
Mějte na paměti, že se funkce a technické údaje mohou v jednotlivých zemích lišit.
DRIVE-S
Soubory Multi Codec (přehrávání formátů Mp3/Atrac3plus)
Funkce ID3 Tag (jméno skladby, interpreta, alba) / CD Text
Přehrávání disků CD-R/RW
Tuner RDS-EON
Výstup S-MOSFET 4 x 50 W
EQ3 (třípásmový ekvalizér)
1 výstup Pre-out
Přepínatelný zadní výstup pre-out pro subwoofer
- to teda znamená že výstup pro subwoofer má že?
Sry na audio jsem děsná lama
Výstup předzesilovače (RCA stereo) 1x
Max. úroveň výstupu předzesilovače (V): 2.0
Funkce Sub-Switch (lze přepínat možnosti výstup - zadní / výstup - sub)
Volitelná spodní pásmová propust v režimu Sub-mode
Volitelné ovládání hlasitosti ve volitelném režimu
Z toho jsem to pochopil, ze bud muzes mit vystup ze zesu pro zadek stereo, nebo sub...ale to je vykonovy...ovsem v tom vykladu se muzu mylit.
Spis bych pouzil ten vystup predzesilovace, sloucil stereo dohromady pomoci odporu v serii a pripojil to na vstup subu...to vse za predpokladu, ze sub ma svuj zesilovac a ma jeden vstup. Pokud ma 2 vstupy, tak pripojis jak levy, tak pravy kanal.
Pockej, az budes mit manual a radio v ruce. Nejlepsi je resit neco, o kterym pomalu nic nevim z technickych udaju a ceho to je schopno a ani to fyzicky nemam
Ty dva vrchní jsou vstupy. Zmixuje oba kanály, zeslabí, ořeže a nechá jen vybrané frekvence a pak zesílí přímo pro repro (aspoň tak to chápu ze schématu.