Lze využít kamerku z rozbitého mobilu?

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hill
Administrátor

#16 Příspěvek od Hill »

Trochu mimo téma: včera jsem kámoše učil, jak se propojují přestavníky výhybek a ostatního příslušenství v modelové železnici. Přitom jsem zjistil, že mu tři z nich nechodí, ale dva se nám podařilo opravit, třetí už ne. Hodinářská práce s rachitickou konstrukcí (něco tak dokonale odfláknutého z výroby!) zabrala celé odpoledne, ačkoliv za tu dobu mohl mít v pohodě jiným způsobem vyděláno na nové. Ale něco jsme se oba přiučili a o tom to je.
honza_jan

#17 Příspěvek od honza_jan »

Takže jsi se při bastlení ubezpečil, že se ti až tak moc neklepou ruce a vedlejšku v pekární na solení housek můžeš ještě dát ad acta. :lol:
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

jandu píše:
rnbw píše:Ten seriovy prenos je podla mna na kameru prilis pomaly. Predpokladam, aj s mobilom Siemens to bol len fotak.

Keď bola aktivovaná fcia foťák, pohyb s kamerou sa na displeji prejavoval ako "pohyb", teda ako kamera. Až spustením tlačidla sa obraz zafixoval a bol zaznamenaný. Teda rovnako, ako každý zabudovaný foťák v mobile.

Tak v tom pripade to moze fungovat ako kamera v tej kvalite, ako to mobil ukazuje.
jardajar

#19 Příspěvek od jardajar »

Mám siemens S55 a bohužel to tak není... Fotí se přes hledáček ve foťáku a pak se to do telefonu pouze kopíruje.
jandu

#20 Příspěvek od jandu »

V tom prípade to nie je veľmi zaujímavé. Akurát tak na pokusy.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
raketak

#21 Příspěvek od raketak »

Som aktívny raketový modelár, ktorý pokročil ku vypúšťaniu vykonejších rakiet ( rádovo kilometre )
Na you tube sa to hemží zábermi z kamier umiestnených na rakete - proste pekné zábery.
Na niečo takéto už tiež chvíľu pomýšlam, a pretop by sa hodilo zariadenie s čo najmenšou váhou a rozmermi. Mám totiž prídavnú kameru zo sony, ktorý by tieto kriteria spĺňala.
DD

#22 Příspěvek od DD »

Nejsem zadnej hlavator, chtel jsem jenom vedet zda to uz nekdo neudelal. Sam bouzel to dohromady urcite nedam ani za rok. Myslel jsem ze by ten napad nekoho chytnul a zkusil by to. Samozrejme ze bych to chtel pro system GNU/Linux (ovladace). Myslim ze bych se i financne vyrovnal. Bracha totiz modelari, tak jsem myslel umistit na jeho letadilko wifinu, nejakej malej pc a kamerky do vsech smeru. Kupovat IP kamerky je zatim draha zalezitost...
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“