Vadný Disk WD

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Killroy
Moderátor

#16 Příspěvek od Killroy »

Nějak se tu nikdo nezmínil o starém pravidle "zálohovat a zase zálohovat". Nedělat si zálohy hodnotných dat je: :tlucek: Potom to takhle dopadá.

Killroy
jandu

#17 Příspěvek od jandu »

p32 píše:Většinou asi znamená, když funguje, že ? :lol:
Jinak cena je spíše kolem 3000 Kč a autor si jen přidal jednu nulu, aby byl zajímavější příspěvek.

Nie - vätšinou znamená vätšinou. Súbory doc., xls., bmp. a pod. totiž pri poruche operačného systému zostávajú tak, ako boli na vinčestri uložené. V druhom počítači cez jeho OS sú na vadnom disku viditeľné v pôvodnom tvare a rovnako sú čitateľné. Teda ak s tým nič nerobí - neviem, ako sa správajú rôzne Recovery programy - a nejedná sa o mechanické poškodenie - tak to ide prečítať. Aspoň v mojom prípade to bolo možné.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
p32

#18 Příspěvek od p32 »

To jsme si asi nerozuměli v pojmech. Pokud je podělaný systém, ale data přečteš po připojení k jinému systémivému hardu, tak nejde o žádnou chybu harddisku, ale o systémovou chybu (softwarovou). Harddisk, který havaroval např. na nultém sektoru, tak připojením k druhému systémovému hardu nepřečteš. Musíš k tomu použít software se čtením na nejnižší úrovni (binární), protože čtení systémem asi nikam nepovede.
jandu

#19 Příspěvek od jandu »

Tak potom to je ozaj smola.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
hafca

#20 Příspěvek od hafca »

Jestli je ta záchrana ještě aktuální, koukni se na http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... k/diskuse/
Zbořil jsem si disk při instalaci nových woken tak, že nebylo vidět nic a po tomhle programu jsem načetl prakticky celý disk. Shodou okolností jsem na něm měl taky fotky.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
zslaby
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od zslaby »

hafca píše:Jestli je ta záchrana ještě aktuální, koukni se na http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... k/diskuse/
Zbořil jsem si disk při instalaci nových woken tak, že nebylo vidět nic a po tomhle programu jsem načetl prakticky celý disk. Shodou okolností jsem na něm měl taky fotky.

moc dekuji
hafca

#22 Příspěvek od hafca »

A pomohlo to?
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
zslaby
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od zslaby »

hafca píše:A pomohlo to?

nevim zatim to neco delal dam vedet.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“