Smazat

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Mourek »

sledoval jsem HDD régenerátor při funkci , když narazí na vadný sektor a opakuje operaci a nezdaří se tak ho označí tuším červeným B a data pokud je přečtl popř dopočítal , uloží jinam. Disk má vždy alternátní stopy, a ty se alokují místo těch vadných. Ovšem pokud vadné sektory přibývají tak to nemá smysl. pokud nepřibývají, tak je to stejně pouze nouzové řešení.
palo1129

#17 Příspěvek od palo1129 »

Mourek píše:sledoval jsem HDD régenerátor při funkci , když narazí na vadný sektor a opakuje operaci a nezdaří se tak ho označí tuším červeným B a data pokud je přečtl popř dopočítal , uloží jinam. Disk má vždy alternátní stopy, a ty se alokují místo těch vadných. Ovšem pokud vadné sektory přibývají tak to nemá smysl. pokud nepřibývají, tak je to stejně pouze nouzové řešení.

sledoval jsem HDD régenerátor taktiez vadny sektor nemusi opravit vtedy ho oznaci cer. "B" alebo ked ho opravi miesto oznaci modrym "B", ked som potom opat preskenoval miesto uz sa neoznacilo ani modrym ani cervn "B", alebo som spustil klasicky SCANDISK z dosu kde taktiez v graf. tabulke nebol vyznaceny poskodeny sektor, ktory 1 krat hdd regenerator nasiel a opravil. Este by ma zaujmalo co sa stane s ozn sektormi, ked HDD zformatujem
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“