PetanB píše:Chtěl bych se zeptat, zda-li je možné, pomocí nějakého bastlu tento zesílit. Máme nabídku na 10 programů, ale dají se chytit i další 4 nebo 5. Obraz je ale hodne zašumněn a stejně tak i zvuk. Dalo by se to nějak vyřešit? Děkuji moc
Možností je spousta jak už zde bylo napsáno, ale já se stejně obávám že v tomhle případě je jediné řešení připlatit si za rozšířenou nabídku kabelovky
Kabelovka má často i u těch zaplacených "legálních" programů sílu signálu docela "na hranici" pro jeden televizor. Často se stává že při rozbočení i tohoto zaplaceného signálu do dvou nebo nedej bože do tří a více televizorů pasivním hybridním rozbočovačem je už tento signál více či méně zašumělý, i útlum jednoho rozbočovače 3,5dB již bývá znát. Tohle řeším s úspěchem aktivními rozbočovači I030 , I031 atd.. od firmy IVO.
Zkus se podívat na jejich nabídku
http://www.ivo-pt.cz, je velmi široká a vybere si asi každý dle jeho konkrétní potřeby. Ve tvém případě to ale vidím docela černě.
Je taky nutno prostě s nějakou investicí počítat, stovka dneska nejsou žádné peníze

, to pak nemá smysl o tom vůbec uvažovat. Napadá mě jedno z řešení, zavolat si někoho kdo se tím zabývá, on na místě vyzkouší co je potřeba a zaplatíš prostě pouze to co bude fungovat na 100%. Pochopitelně opět to vyžaduje peníze a to i v případě že nic fungovat nebude, je třeba zaplatit cestu a práci dotyčného technika

. Jinak já to dělám tak, že zákazníkovi na prodejně něco doporučím, on mě to zaplatí a dám mu čas do druhého dne že to může přinést zpět, jenomže takovou nabídku ti asi v každé prodejně nedají, záleží na domluvě..... Navíc kdyby chtěl ale někdo něco do jedné nebo dvou stovek, tak bohužel řešení bych neměl žádné, všechno je to jaksi o chlup dražší.