Antištěk
Moderátor: Moderátoři
Co se týká původního tématu,tak mne zajímá jestli tohle vůbec někde existuje nebo je to vytrysklé z bujné tazatelovy fantazie.Plašič hmyzu znám,plašič hlodavců taky a i plašič manželek,ale tohle jsem slyšel poprvé.Myslíte si,že jde nějakou elktronickou cestou,kromě 220v na uši,umlčet psa?
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
pajosek2 píše:Omyl,nejlepší přitel člověka je žena.
To myslíš tu němou milionářku vlastnící pivovar ?
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Kdybych se musel rozmýšlet mezi vlastním dítětem a sousedovým psem, nebyl bych zvířátkomil... párkrát ročně novinky.cz přinesou zprávu v rubrice Krimi. Nebyl bych v takovém případě proti tomu, aby majitel měl v okamžiku na druhém konci vodítka 60kg suroviny pro čínskou restauraci. O psu bez vodítka a košíku nemluvě. Měli jsme tu případ, kdy pes jako tele, spící před hospodou, pokousal malou holku v obličeji; co si zkusila při plastické operaci, si umí každý představit.
Pes byl původně přírodou vyprojektován jako trochu jiný tvor pro trochu jiné prostředí. Poslední dobou jsou módní ty dlouhosrsté myši na samonavíjecím 20m vodítku, má to kdejaká frikulínka jako náhradu kdovíčeho
Ano, není to vina psů, je to vina majitelů. S majiteli ale málokdý bývá možná dohoda. Pak je oprávněná metoda "jak se do lesa volá".
Aby nevznikla mýlka, nejsem fanatický nepřítel psů, jen mi vadí na nepravém místě. To je město z 90%. Jinak psy pokládám za užitečné společníky i přátele, pomáhal jsem hledat zatoulaného psa v noci v takovém terénu, ze kterého by se městskému majiteli čivavy neudělalo dobře... a přispívám na Záchrannou kynologickou stanici (výcvik lavinových a zemětřesných psů)... kdo chce, může se přihlásit SZ, rád mu sdělím kontakt, každý sponzor vítaný
myslím, že nějaké piezo šimrátko na 40 kHz z GME psa leda zneklidní a vydráždí a výsledek bude ještě horší. Aby to psa paralyzovalo až k trvalému tichu, musely by to být asi jiné měniče a jiné výkony... a zůstává problém vzdálenějších excitovaných čoklů
Radši ta gumová včelka nebo přes hubu majiteli..
Souhlas se vším, co bylo napsáno. Je to o lidech, psům nelze vyčítat jejich instinkt.
Já měl problém se sousedovic čoklem, ale ne akustický.
Je totiž starý, nahluchlý, štěká jak přicpané dadžeridú.
Jen se naučil lozit mi na zahradu a zásadně s*át do pracovních botů.
Tak jsem pod plotem, který nezačíná zrovna u země natáhl dvěmi řadami drát (bez napětí!!!) a bylo vystaráno. Ale do té doby jsem si také lámal hlavu nad senzorem spouštěnými samonakopávači...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
PHASOR
http://www.amazing1.com/ultra.htm
A kutilmile - nelituju tě
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele: