Sháním schéma a manuál na PU311 - měřič izolace

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
miroja

#16 Příspěvek od miroja »

Caute.
Nechcem zakladat nove vlakno, aj tak to suvisi s tymto.

Podarilo sa mi zohnat jeden vadny PU311. Uz boli menene diody na usmerneni VN zdroja, niekrore cesticky odparene, no hlavne meraci system je preruseny, Navonok sa rucicka sprava celkom normalne, ale odpor systemu je nekonecno (asi niekto meral odpor elektrarne).
Zohnal som druhy, ktory uz bol zjavne ako zdroj organov, kde samotny meraci system nie je preruseny, nejako meria. Ak som nemeral zle, tak na plnu vychylku ma cca 300 µA (co sa mi zda divne), vnutorny odpor okolo 7 kΩ.
Ked som pripojil tento meraci system do prveho meraku, cosi to ukazuje, no je to zdaleka mimo hodnot, co by mal ukazovat. Pri merani napatia to nie je ani 20% z hodnoty co by ma na stupnici ukazat. Suciastky, ktore sa pouzivaju pri merani napatia som skontroloval, vsetko sa zda byt OK.

Takze otazka znie: nemate nahodou niekto informaciu o parametroch samotneho meracieho systemu z tohto meraku ? Original manual mam, tam je sice schema, ale bez akychkolvek hodnot suciastok.
Pripadne ak ho niekto ma bol by taky ochotny, ze by zmeral Ri a citlivost na plnu vychylku samotneho systemu.
Vdaka.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“